Najtačniji opis svih znakova Zodijaka: Saznajte u čemu ste briljantni i koje su vaše mane

Astrolog Dušan Cincović daje hirurški precizan opis svih znakova Zodijaka

  • 0
Horoskop zodijak Foto: Profimedia

Da li je vaša glavna karakteristika snaga volje ili, možda, jaka intuicija? Kako se ponašate u emotivnim odnosima? Da li ste nemilosrdni kad vas neko povredi ili, pak, lako praštate? Astrologija može da da odgovore na ova pitanja u odnosu na znak u kom ste rođeni.

Astrolog Dušan Cincović opisuje glavne karakteristike svakog znaka Zodijaka.

Ovan

horoskop, zodijak, astrologija, ovan Foto: Pixabay

Sunce vam daje jaku volju, borbenost, optimizam, samopouzdanje, hrabrost i direktnost. Ozbiljni ste, časni, pravedni, nezavisni, iskreni i ne dozvoljavate da bilo ko na vas utiče.

Izazovne ideje vas pokreću na akciju, a razočaranja i neuspehe dostojanstveno prihvatate. Koleričnog ste temperamenta, puni oduševljenja i euforije.

Emotivno ste ili strasno posvećeni ili distancirani. Ponekad žestoko ispoljavate ljubomoru.

Mane: oštrina, agresivnost, grubost, nestrpljivost, sklonost svađi, sebičnost. Ovnovi su skloni tome da rade sve na svoj način i vrlo su temperamentni. Lako se naljute ali se lako i odljute, ali kad se naljute, to može da deluje zastrašujuće.

Bik

foto Pixabay foto Pixabay

Vi ste izuzetno jake volje, uporni, praktični, istrajni, dosledni i strpljivi. Dve ključne karakteristike rođenih u znaku Bika su sticanje materijalne moći i sklonost umetnosti.

Imate duboke, snažne emocije, kao i jaku energiju strasti i čulnosti. Rastrzani između materijalnog i emotivnog, nekada možete da se nađete u velikim moralnim iskušenjima.

Finansijska sigurnost pojačava vaše samopouzdanje i donosi dobro raspoloženje. Ne volite promene, pogotovo iznenadne. Vaš nivo tolerancije je neverovatno visok, ali kada se čaša prelije, možete da reagujte šokantnom žestinom.

Mane: preterana tvrdoglavost, isključivost, egoizam, robovanje navikama, pohlepa, pasivnost, preterana materijalnost, neumerenost.

Radost uživanja vas preporađa i motiviše.

Blizanci

foto Pixabay foto Pixabay

Kod vas racio vodi glavnu reč. Inteligentni ste, oštroumni, pronicljivi i uvek u težnji za novim mentalnim podsticajima. Fascinira vas raznolikost sveta.

Odlikuje vas neposredna spontana komunikacija, vrlo ste prilagodljivi, snalažljivi, spretni i okretni. Možete uspešno da radite više poslova u isto vreme. Probleme rešavate odmah, bez oklevanja.

Kad se uklone sve ograde, vi ste kao mala deca koja se iskreno raduju životu; volite da dobijate i da dajete poklone, makar oni bili sitni i simbolični.

Mane: nepouzdanost, površnost, rasipanje energije, prevrtljivost, preterana pričljivost. Nekada ishitreno menjate mišljenje, nemate dovoljno empatije.

Vaše emocije su iskrene, ali kratkotrajne. Razočaranja otklanjate u hodu, elokventni ste i možete svakog da ubedite da prihvati vaše stavove, iako oni nisu uvek na čvrstim osnovama.

Kad ste povređeni, možete da budete bezobzirni čak i prema veoma bliskim osobama.

Životni moto Blizanaca je život u sadašnjem trenutku.

Rak

horoskop, zodijak, astrologija, rak Foto: Pixabay

Volja i ambicija kod vas nisu posebno izraženi. Osetljivi ste, senzibilni, brižni, intuitivni, privrženi tradiciji i nežni. Velika maštovitost usmerava vas ka raznim umetničkim talentima.

Izuzetno ste posvećeni domu, deci i porodici. Emocije često utiču na vaše odluke. Odani ste, pouzdani i diskretni prijatelji sa istinskim zaštitničkim stavom. Veoma ste romantični, a po temperamentu flegmatični.

Mane: nesigurnost, preterana opreznost, manjak samopouzdanja, nestabilnost, težnja samosažaljevanju, prevelika okrenutost prošlosti.

Svi strahovi i frustracije nestaju ako dobijete preko potrebnu sigurnost.

Lav

foto Pixabay foto Pixabay

Zahvaljujući Suncu kao vladaocu, imate snažnu volju i jak ego. Ambiciozni ste i orijentisani ka postizanju moći, bogatstva i autoriteta. Sposobni ste za planiranje, organizaciju, hrabri, puni inicijative, skloni riziku. Nekad se kockate i sa sobom i sa životom.

Samouvereni, ponosni, eksplozivni, dostojanstveni, Lavovi teže da budu eksponirani u javnosti. Koleričnog ste temperamenta, izražene energije, velike vitalnosti, niste skloni kompromisima.

Otvoreni ste, direktni, velikodušni, zabavni, veseli, dopadljivi i ne obazirete se na mišljenja drugih.

Imate specifične emotivne i partnerske odnose, znate šta hoćete u ljubavi.

Mane: netolerantnost, sujeta, egoizam, želja da po svaku cenu budete u centru pažnje, razmetljivost, nekritičnost, samoljubivost, sklonost dramatičnosti i snobizmu.

Devica

Devica, horoskop Foto: Pixabay

Intelekt dominira nad voljom i emocijama. Inteligentni ste, oštroumni, odgovorni, oprezni, logični, metodični, savesni, skromni, strpljivi, vredni, pouzdani, dobronamerni i uvek želite da pomognete.

Poštujete red, rad, disciplinu, pravila i društvene norme. Kod Devica je posebno izražen osećaj za pravdu i moralnost. Sve analizirate i racionalizujete, čak i ljubav. Volite onoliko koliko ste voljeni.

Device su idealni saradnici ako im tačno definišete obaveze. One će sve završiti na vreme, marljivo, besprekorno i sve će proveriti.

Mane: nesigurnost, manjak samopouzdanja, suviše su stroge prema sebi, preskromne, previše brižne i vrlo uznemirene ako se nađete u neočekivanim okolonostima. Kod vas je izražena preterana kritika, i iako ste u pravu, a najčešće jeste, ova kritika može da pređe u džangrizavost.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA