NEDELJNI HOROSKOP: Bikovima odlična nedelja za posao, Blizancima za avanturu

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 0
Zodijak, horoskop, zodijak Foto:Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ove nedelje imamo prelazak Sunca u znak Jarca koji će se pridružiti Veneri i Merkuru, koji su već u ovom znaku. To će nam doneti stabilizaciju i logika će zavladati. Javiće se nada usmerena ka boljoj budućnosti i stabilnosti. Jupiter se vraća u vatreni znak Ovna, pa će se mnogima vratiti istraživački duh i želja za promenama.

Ovan

Posao: Energija vam se vraća. Bićete aktivni i mogućnost pozitivnih promena je na vidiku. Postupaćete odgovorno i usmerićete se ka poslu i boljoj budućnosti.

Ljubav: Slobodni, nije nedelja za ulazak u nove veze, ali stabilne veze se mogu učvrstiti. Mogućnost planiranja zajedničkog života ili proširenje porodice.

Zdravlje: Dobro se osećate. Mogući prolazni problemi sa koštanim sistemom.

Bik

Posao: Odlična nedelja kada je ovo polje u pitanju. Sada je vreme da malo odahnete i natenane planirate buduće projekte i obaveze. Jedna lepa sedmica, zadovoljstvo finansijama.

Ljubav: Ako idete na put, eto lepog poznanstva. Takođe, i ako ne putujete, može se desiti da vam pažnju privuče neko ko ne živi blizu. Zauzeti, čarobni trenuci sa voljenom osobom, sledi planiranje zajedničkog putovanja.

Zdravlje: Dobro se osećate. Može doći do pada energije sredinom nedelje ili problema sa cirkulacijom.

Blizanci

Posao: Nije vreme za započinjanje novog posla. Na radnom mestu su moguće manje nesuglasice sa kolegama. Dosta posla, pa samim tim i želja za odmorom. Finansije dobre.

Ljubav: Na vidiku je ulazak u neku avanturu, ali vama to sad i prija. Naglašeni su odnosi puni strasti. Zauzetima mogućnost manjeg nesporazuma i nerazumevanja kada je vaš odnos u pitanju. Radite na boljoj komunikaciji.

Zdravlje: Obratite pažnju na imunitet, kao i na pojavu virusnih infekcija.

Horoskop jesen Foto: Shutterstock

Rak

Posao: Bez većih promena, zato što ste zadovoljni svojim radom i mesečnim primanjima. Mogućnost napredovanja.

Ljubav: Lepa nedelja kada je ovo polje u pitanju. Plenićete šarmom, a javljaju vam se aspekti za ulazak u lepu vezu. Zauzeti, proširenje porodice. Uživajte sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro se osećate. Energija vam se vraća, amo se potrudite da što više odmarate kada vam se ukaže prilika.

Lav

Posao: Nije vreme za promene! Imaćete obiman posao i bićete zadovoljni postignutim tek u januaru.

Ljubav: Neko iz vašeg radnog okruženja može vam privući pažnju. Pojedinim pripadnicima znaka javiće se neko iz prošlosti. Zauzeti, bez većih promena - konačno malo stabilnosti.

Zdravlje: Dobro se osećate. Samo oprez od problema sa digestivnim traktom. Obratite pažnju na ishranu.

Devica

Posao: Gomila posla i radnih obaveza, ali i pozitivne energije. Jedna kvalitetna nedelja, bićete zadovoljni rezultatima vašeg rada kao i finansijama.

Ljubav: Bićete šarmantni i neodoljivi suprotnom polu. Mogućnost lepog poznastva i ulazak u vezu. Zauzeti, mnogo aktivnosti sa voljenom osobom - aspektovai su druženje i izlasci.

Zdravlje: Više vremena provodite u prirodi i krećite se. Mogu se javiti manji problemi sa kardiovaskularnim sistemom, ali nemojte to ignorisati.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA