Horoskop za Ovna za 2023. godinu: Godina burnih i strasnih ljubavi i velikih poslovnih uspeha

Astrolog Dušan Cincović za Telegraf najavljuje šta osobe rođene u znaku Ovna mogu da očekuju u 2023. godini

  • 0

Nova 2023. godina za osobe rođene u znaku Ovna počinje sa optimizmom na svim poljima.

Kako za Telegraf.rs najavljuje astrolog Dušan Cincović, sa Jupiterom u prvom znaku do sredine maja Ovnovi će biti puni pozitivizma, entuzijazma i inicijative.

Posao

- Biće to veoma povoljan period za veštu komunikaciju i brzu realizaciju. Ovnovi mogu da naprave velike pozitivne promene, naročito tokom avgusta, kad su moguće i promene radnih mesta – kaže astrolog Cincović.

Prema njegovim rečima, Ovnovi će usmeriti energiju na finansijsku stabilnost. Period do 16. maja sa Jupiterom u Biku doneće pozitivne promene i finansije će imati tendenciju rasta, što će se naročito odraziti u drugoj polovini godine.

Ipak, postoji period kad bi osobe rođene u ovom vatrenom znaku trebalo da budu opreznije kad je reč o finansijama. To su, najavljuje astrolog Cincović, maj i jun, meseci u kojima su mogući neplanirani troškovi.

Ljubav

U ljubavi Ovnove očekuje burno i strasno leto, i sa novim i sa starim partnerima. U starim vezama jesen donosi stabilnost, dok su nove ljubavi i brakovi aspektovani u novembru, ali pod uslovom da Ovnovi pronađu pravu kompatibilnost sa partnerom.

- Od marta bi trebalo da se čuvate osoba koje vam nisu naklonjene i koje su sklone manipulacijama i prevarama – upozorava astrolog Cincović.

Zdravlje

Kad je reč o zdravlju, sa Saturnom i Neptunom u 12. polju Ovnovi će tokom godine povremeno imati psihološke padove i krize.

Savet astrologa je da se okrenete sebi, da sagledate pravi put kako da prevaziđete određena ograničenja, pogrešne poteze i razmišljanja i da razrešite opterećujuće odnose.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA