NEDELJNI HOROSKOP: Vodolijama se popravlja finansijska situacija, Ovnove očekuje lep ljubavni period

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 0
Horoskop, zodijak, astrologija, žena, zima, sneg Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ovu nedelju započinjemo lepim aspektom Venere i Marsa, kao i Merkura i Urana. Dakle, nedelja kada ćemo imati lepe trenutke sa voljenim osobama, dosta iznenadnih susreta. Sunce će 13. januara imati lep aspekt sa Neptunom i eto nama jače intuicije i želje za kreativnošću.

Svi koji se bave kreativnim poslom imaće uspeha. Pred kraj nedelje, tačnije 15.januara, moramo biti oprezni i ne smemo donositi brze odluke kada su emotivni i prijateljski odnosi u pitanju.

Ovan

Posao: Sada možete da se opustite. Pred vama je lep period i bićete smireni kada su finansije u pitanju. Blagi oprez pred sam kraj nedelje da ne dođete u neki konflikt i izbegavajte nesuglasice.

Ljubav: Lepa nedelja kada su emocije u pitanju. Mogućnost da vam se javi vama draga osoba. Može doći i do lepog poznanstva preko prijatelja. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Bik

Posao: Lepa i stabilna nedelja kada je ovo polje u pitanju. Finasije dobre.

Ljubav: Na ovom polju bez većih promena. Početkom nedelje lepo i prijatno iznenađenje je moguće. Blagi oprez na kraj nedelje - ne donosite ishitrene odluke kada su emocije u pitanju. Zauzeti, ako dođe do nesuglasica potrudite se da ih rešite na lep način.

Zdravlje: Puni ste energije. Blagi oprez na ishranu i imunitet.

Blizanci

Posao: Bez većih promena, može se javiti manje nezadovoljstvo kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Lepa dešavanja. Mogućnost iznenadnog puta ili nekog iznenađenja od voljene osobe. Zauzeti, magija sa voljenom osobom!

Zdravlje: Dobro se osećate. Blagi oprez na imunitet ili prolazne prehlade.

Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto: Pixabay

Rak

Posao: Jedna dinamična nedelja kada je ovo polje u pitanju, ali ćete biti zadovoljni svojim finansijama.

Ljubav: Bez većih promena na ovom polju. Mogućnost neke prolazne avanture. Zauzeti, je konačno stabilna situacija. Mogu slobodno reći idila sa voljenom osobom.

Zdravlje: Blagi pad imuniteta. Više odmarajte. Mogući prolazni problemi sa digestivnim traktom.

Lav

Posao: Mogućnost prolaznog nezadovoljstva kada je ovo polje u pitanju. Budite strpljivi i sve će doći na svoje mesto. Svi koji se bave kreativnim poslom mogu očekivati uspeh.

Ljubav: Lepa dešavanja na ovom polju. Dobra komunikacija sa suprotnim polom. Zauzeti, uživaćete u društvu voljene osobe. Možete očekivati neka mnogoljudnija druženja.

Zdravlje: Mogućnost pada energije, i prolazni osećaj umora. Obratite pažnju na cirkulaciju.

Devica

Posao: Kada je ovo polje u pitanju situacija je stabilna.Zadovoljni ste svojim radom i finansijama.Možete očekivati povoljan glas vezan za posao.

Ljubav: Bez većih promena na ovom polju. Mogućnost ulaska u prolaznu avanturu. Nije vreme za započinjanje novih emotivnih veza. Zauzeti, bez većih promena. Više vremena posvetite voljenoj osobi.

Zdravlje: Mogući prolazni problemi sa koštanim sistemom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA