≫ 

Godina Zeca počinje 21. januara: Evo šta vam donosi i kako da je finansijski i emotivno najbolje iskoristite

Zec je simbol dugovečnosti, mira i prosperiteta u kineskoj kulturi

  • 0
Kineska Nova godina Foto:Pixabay

Godina Tigra se zvanično završava 21. januara i počinje godina Zeca. Tigar je, prema kineskoj astrologiji, značio da je 2022. godina bila godina snage, vitalnosti i rasta.

A sada, kako tvrde kineski astrolozi, pred nama bi trebalo da bude mirnija i harmoničnija godina.

Kako su i zečevi mnogo pitomiji u poređenju sa tigrovima, možete očekivati da će 2023. biti mnogo mirniji period od 2022.

Šta predstavlja godina Zeca?

Kineski kalendar ima 60-godišnji ciklus sa 12 zemaljskih grana, od kojih svaka predstavlja životinju i pet elemenata drveta, vatre, zemlje, metala i vode. Ovogodišnji element je voda, što znači da su stvari fluidnije.

Ukoliko ste navikli da strogo planirate stvari, ove godine bi trebalo da pustite da stvari idu svojim tokom.

Zec je najsrećniji od svih 12 životinja u kineskom Zodijaku. Možete očekivati da će ova godina doneti prosperitet, nadu i smirenost. Dok je 2022. bila "jang" godina, odnosno bila je turbulenta, 2023. će biti "jin", tačnije pasivnija.

Biće trenutaka za razmišljanje, odmor i obnovu. Zečevi su nežniji, ali su takođe okretni i lukavi. Tako ćete u 2023. godini moći da se kroz život i izazove krećete brzo i promišljeno, izbegavajući stresove i opasnosti.

Godina Zeca će vam takođe pomoći da određene prepreke prevaziđete lako i dođete do svojih ciljeva.

Kako najbolje iskoristiti godinu Zeca?

Za uspeh u karijeri i finansijski, preporučuje se preduzimanje akcija početkom godine, posebno u februaru."Seme" koje "sadimo" rano u godini je ono koje donosi plod kasnije, pa počnite da radite na stvarima koje želite.

Da biste videli poboljšanje kada je ljubav u pitanju, prihvatite umiljatu prirodu zečeva tako što ćete priznati sebi šta zapravo želite od svog partnera. Godina Zeca će ojačati veze, pa se ne plašite da investirate u međuljudske odnose, piše "Yahoo".

Video: Godišnja prognoza astrologa Dušana Cincovića za godišta koja će u 2023. pratiti velika sreća

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA