Biće ovo dinamična nedelja: Uticaje planeta posebno će osetiti Blizanci, Device i Vodolije

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Horoskop, zodijak, astrologija, planete Foto:Shutterstock

Sedmica pred nama je veoma dinamična. Utorak je jedan od najeksplozivnijih dana ove nedelje jer je energija dana veoma dinamična i usijana. Evo šta nas očekuje tokom ostalih dana ove nedelje.

Ponedeljak započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Škorpije, što će aktivirati temu novca, kredita i pozajmica. Može doneti i strah u vezi sa egzistencijom, kao i strah od napuštanja usled prevelike vezanosti za nekoga ili nešto. Lep aspekt prema Merkuru, već u jutarnjim časovima donosi dobre vesti i protok informacija, posebno onih na koje već duže vreme čekate.

Mesec u opoziciji sa Uranom i kvadratu sa Venerom i dalje unosi nemir i stres u polje odnosa i ljubavnih dešavanja, ali i u vezi finansijske situacije. Može se pojaviti ljubomora, posesivnost, manipulacija, preterana potreba za uživanjem i konzumacijom određene vrste namirnica. Emotivne reakcije mogu biti preterane usled nezadovoljstva koje postaje očigledno.

Ovog dana je povoljno biti pasivan i u ženskoj energiji, pa se bavite poslovima po kući, sa decom i porodicom.

Utorak je jedan od najeksplozivnijih dana ove nedelje jer je energija dana veoma dinamična i usijana. Pojavljuju se situacije koje vas ograničavaju ili pomeraju vaše planove. Rani jutarnji časovi donose brige, teskobu, nepovoljne vesti, umor i iscrpljenost. Povedite računa o infekcijama.

Napravite detoks u svom organizmu i okolini. Izbacite iz upotrebe loše navike, oslobodite se suvišnih stvari. Dolazi do neplanskih troškova. Ukoliko napravite takve promene ili pokrenete nešto značajno u svom životu, možete očekivati manji uticaj nepovoljnih aspekata. Kao da dobijate unutrašnji mir i stabilnost kada prihvatite da se nekoga ili nečega trebate odreći.

Mlad Mesec, mesec, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Shutterstock

Idealan je dan za transformacije. Ovog dana nemojte voditi važne razgovore niti donositi odluke, kao ni sledećeg.

U sredu u popodnevnim časovima planeta Merkur konačno okreće smer i kreće direktno, pa su sati pre toga veoma konfuzni. Pripazite se u saobraćaju, u razgovorima i sa papirologijom.

Najviše će osetiti Blizanci i Device u znaku i podznaku ovu promenu, a posebno Blizanci u podznaku mogu doživeti da se njihov život okreće u boljem pravcu. I da izlaze iz perioda stagnacije i izazova. Ovog dana imaćete više elana i entuzijazma za obavljanje svakodnevnih poslova.

Da ne bi ulazili u sukobe i konflikte, koji su ovog dana veoma naglašeni, potrebno je upravljati veštinom komunikacije. Brzina misli i postizanje kompromisa biće od ključnog značaja. Mogu vas iritirati različite pojave i ljudi, kao i sitnice, ili saobraćaj, posebno u prvom delu dana. Sunce u konjukciji sa Plutonom donosi neku situaciju koja će zahtevati vašu punu pažnju. Nešto će tražiti od vas da načinite ključnu promenu. Može doći do promene u poziciji čelnih ljudi.

Četvrtak je idealan dan za aktivaciju vizije i velikih planova. Ukoliko budete održavali pravu meru i proporciju svojih kapaciteta, možete postaviti dugoročne ciljeve, uspostaviti saradnju sa nekom osobom, investirati novac u važne projekte.

Ne dozvolite samo da vas ponesu megalomanski planovi i da se preopteretite više od mogućeg. Izazov predstavlja preterivanje u bilo čemu. Sunce je ovog dana na poslednjem stepenu znaka Jarca, pa može doći do konflikta sa nekim važnim muškarcem.

Srećna žena, devojka, sreća, kapa, šal, zodijak, astrologija, horoskop Foto:Shutterstock

U petak Sunce ulazi u znak Vodolije, što će usmeriti našu svest na grupne projekte, planove, nađe i ambiciju, na udruživanje i stvaranje kontakata i saradnji. Želite da unapredite svoje planove, posao, da se podignete na viši nivo.

Mesec je u znaku Jarca, pa vam neće biti teško da se usmerite na rad, obaveze i zahtevne zadatke. Možete postići puno toga. Iako je petak dan za uživanje, ovog petka ćete više uživati ako pozavršavate što više stvari i budete uspešni. Dolazi do prilika za druženje, upoznavanje, udruživanje, sjajnih uvida preko vaših prijatelja i kontakata. Očekujte neočekivano. Stižu dobre vesti do vas. Nešto sto već duže vreme traje u vašem životu sada se uspešno može privesti kraju.

U subotu budite obazrivi u komunikaciji jer je svest sužena zbog toga što nas u večernjim časovima očekuje mlad Mesec u znaku Vodolije. Budite usporeni u komunikaciji, staloženi i racionalni. Mnogi od vas će osećati distancu i hladnoću u odnosima. Idealno je da se oslobodite nekih starih stvari, obrazaca ponašanja, navika i osoba.

Planete, sunčev sistem, zodijak, astrologija, horoskop Foto:Shutterstock

Ukoliko krenete putem promena, aspekti će vas podrzati da ostanete istrajni u tome. Ovaj mladi mesec će najviše uticati na Vodolije u znaku ili podznaku.

U nedelju je idealan dan za druženje, posebno sa starim prijateljima. Možete neke stare odnose započeti ponovo ali na jedan svež i originalan način koji omogućava dosta slobode. Venera je u konjukciji sa Saturnom, ali u znaku Vodolije, što donosi spoj starog i novog. Neke odnose ćete videti na potpuno nov način, drugim očima.

Važno je da nikome ne namećete svoje stavove i razmišljanja. Obezbedite slobodu kako drugima tako i sebi. Ozbiljno pristupate svim emotivnim odnosima i razmišljate na dugoročne staze. Ukoliko sebe vidite pored neke osobe i u budućnosti, možete ovog dana dati neke konkretne predloge za napredak u vezi. Ukoliko se predomišljate ili ste pak sigurni da se osoba pored vas ne uklapa u viziju vaše budućnosti, može se desiti da okončate tu vezu.

Ovo je susret karmičkih partnera, sudbinskih veza i događaja. Veoma je verovatno da postoje izvesne prepreke između dve osobe, ili geografska, prostorna prepreka, razlika u godinama ili neki ljubavni trougao može biti u pitanju. Ovog dana planeta Uran kreće direktno pa će se sve promene koje su se dogodile u vama u prethodnom periodu realizovati i u konkretnom i objektivnom smislu u bližoj budućnosti. Budite spremni na čudna dešavanja i promene.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA