Ove nedelje nas očekuje jedan od najlepših aspekata: Mnogima će se dogoditi velike promene

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Fantazija

Foto: Pixabay

Ponedeljak započinjemo Mesecom u znaku Vodolije, još uvek pod uticajem mladog meseca i možemo tumačiti ovaj dan kao momenat za nove početke. Tokom vikenda ste imali neke spoznaje i prekretnice, te je ponedeljak prvi dan da preduzmete neke ozbiljnije korake u stvaranju svoje budućnosti.

Ovome doprinosi prvi aspekt koji će Mesec imati, a to je konjukcija sa Saturnom. To će vam doneti ozbiljnost, teskobu, nervnu napetost, brige, ali važnije je biti odgovoran ovog dana nego kriviti druge za svoju sudbinu. Naglašena je energija krivice, pa se setite da to ne radite. Posebno je važno zauzeti se za svoje finansije i emotivne odnose. Budite otvoreni za nove susrete, neobične okolnosti i redefinisanje postojećih odnosa. Postavite prioritete u vezi sa svojom novčanom situacijom i pokrenite vid štednje.

Mesec u večernjim časovima prelazi u znak Ribe, što će u utorak ujutro doneti teže razbuđivanje, živopisne snove i odsustvo fokusa i koncentracije. Već rano ujutro možete biti svadljivi i upadati u razne konflikte. Reagovaćete instinktivno, ali i čvrsto uvereni u ispravnost svojih stavova dok će vam problem i izazov donositi administracija i činjenice.

Proverite sve informacije više puta, iako će Mesec graditi dobre aspekte prema Merkuru i Uranu, što može doneti sasvim neočekivane vesti i razvoj događaja. Zapisujte svoje ideje i uvide ovog dana jer su kreativnost i autentičnost izuzetno naglašene, pa možete imati veliku produktivnost. Prilike za kraća putovanja, učenje i druženje koje može boti korisno po vas.

Jako je važno da budete dobro organizovani ovog dana i precizni sa vremenom. Bolje se povucite od velike gužve i mnogo komunikacije i prepustite se kreativnom delu sebe za razvoj svojih projekata.

Brak horoskop

Foto: Shutterstock

U sredu je Mesec u konjukciji sa Neptunom, što će doneti važne snove, pa ih zapišite, ali i kontakt sa sinhronicitetima, pa pratite znakove pored puta. Ovo je aspekt velike duhovnosti i duboke vere, pa su takvi rituali sada od najvećeg značaja. Posetite sveto mesto, praktikujte molitvu, zahvalnost, veru, meditaciju, jogu, pišite dnevnik, vizualizujte najbolju verziju svoje budućnosti. I tokom ovog dana ste prilično dezorijentisani i fali vam koncentracije, pa se oslonite na intuiciju.

Ovog dana na nebu je jedan od najlepših aspekata, a to je Sunce u sekstilu sa Jupiterom, pa se potrudite da budete opušteni, vedri i pozitivni. Aspekt donosi povlašćene okolnosti, počasti, unapređenje ili prilike za ekspanziju i rast. Najviše će osetiti svi oni hrabri, preduzimljivi ljudi koji pokreću nešto potpuno novo. Povoljno je za usavršavanje, rad sa strancima ili plasiranje svoje ideje, proizvoda i slično na strano tržište.

U četvrtak je Mesec u znaku Ovna, pa postajete nestrpljivi i brzopleti. Lep aspekt konjukcije između Meseca i Jupitera u jutarnjim časovima može doneti brzinu i nove ideje, kao i pokretanje novih projekata. Budite fizički aktivni ovog jutra, ispucajte višak energije na fizičke aktivnosti. Ukoliko ste pasivni, lako može doći do napetosti, zapaljive energije i verbalnih sukoba. Posebno u popodnevnim časovima postajete nestrpljivi u komunikaciji i nedostaje vam takta. Ovog dana treba biti hrabar i iskren jer krilatica “sreća prati hrabre” upravo važi ovog dana.

Osećate unutrašnji balans između srca i razuma i spremnost za novo poglavlje života. Ovog dana je Venera na poslednjem stepenu Vodolije, pa možete očekivati promene u emotivnim odnosima kao i eventualne prekide.

Horoskop, devojka, seta, tuga, jesen, moda

Foto: Pixabay

Od petka Venera ulazi u znak Ribe na par nedelja, to je znak njene egzaltacije i ona tokom ovog perioda najviše očekuje da se ostvare njeni snovi. Neko će imati ostvarenje i ispunjenje, dok će neko imati razočarenje i iluzije. Ovo je period promene u svim emotivnim odnosima. Ovog dana je Mesec i dalje u Ovnu i nosi energiju konflikta, zbog dosta besa i nagomilane pasivne agresije. Javlja se strah od nemaštine, strah od ostavljanja i gubitka. Vikend će biti obeležen hedonističkim Mesecom u znaku Bika.

Subotu rezervišite za neke lepe događaje, okupite ljude oko domaće spremljene hrane ili posetite neki dobar restoran. Važno je ovog dana da sva čula uživaju. Idealno je vreme za kupovinu, posebno investirajte u kvalitetan novčanik ili torbu, kao i u umetničke predmete i pokretnu imovinu, sve ono što pruža udobnost i komfor.

Lep je dan za ljubavne susrete, spa-centar, masaže, kuvanje i uživanje. Moguće je da nećete želeti nigde da idete već da se samo izležavate. U popodnevnim časovima pripazite na stomak. Jaka hrana i velika količina hrane izaziva nadutost. Nesklad između onoga što želite i onoga što mislite. Budite u tišini.

Nedelju završavamo u sličnoj atmosferi. Najviše će vam prijati da budete pasivni i u svojoj zoni komfora. Koliko god ne volite promene, neko ili nešto će vas uznemiriti jer je Mesec u konjukciji sa Uranom, što donosi potpuno nepredvidive okolnosti i ljude koji će vas isprovocirati. Najviše možete očekivati provokaciju nekog važnog muškarca koji predstavlja autoritet za vas.

Ostanite što više pribrani i smireno reagujte na novonastale okolnosti. Moraćete se prilagoditi jer nećete moći izbeći sve. Idealno bi bilo da sami napravite sebi izazov i napravite promene u svom okruženju. Promenite uobičajene rutine i navike ovog dana. Ukoliko uvek nedeljom imate porodični ručak,  sada napravite izuzetak i izađite sa prijateljima.

Autor: Jasmina Mitrović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA