≫ 

Uran je krenuo direktno: Evo šta to donosi i kako da privučete sreću u ovom periodu

Imate još četiri dana da iskoristite njegove pogodnosti

  • 1
Uran Foto: Pixabay

Astrolozi smatraju da retrogradne planete donose najveće izazove, ali prema njihovim prognozama stiže lepši period. Naime, planeta Uran će se kretati direktno do 28. januara, a to će mnogima doneti pregršt lepih stvari.

Astrolozi takođe napominju da do 20. aprila neće biti nijedne retrogradne planete, a onda će se 21. aprila sve promeniti. Merkur će 21. aprila početi da se kreće u suprotnom smeru, što će prekinuti ovaj povoljan period.

Međutim, do tada možemo da uživamo u svim pogodnosima direktnih planeta.

Dok se Uran kreće direktno, astrolozi savetuju da bi trebalo da slušate svoju intuiciju, jer će vam se svaka odluka koju sada donesete isplatiti na kraju godine. Ukoliko želite da promenite posao, stan, partnera, a dvoumite se - nemojte!

Sagledajte sve opcije, odlučite se za onu kojoj vas srce vuče, jer Uran voli novine i zbog odluke će vas i nagraditi.

Međutim, u toku ovog perioda je važno da ne budete lenji i da ne zapostavite svoje obaveze i prioritete. Iako stvari možda sada ne idu u dobrom pravcu, zadržite pozitivan duh i ne dozvolite da vas okolnosti "slome".

Video: Top pet najvećih krimosa Zodijaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA