DNEVNI HOROSKOP ZA 31. JANUAR: Vodolijama je potrebno da se rasterete, Rakovi su previše osetljivi

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas ćete funkcionisati na dva načina – ili ćete ćutati i raditi... ili ćete pak biti preterano nervozni i jedva čekati da vam neko nešto kaže da biste mogli da mu odbrusite. Svojim postupcima možete neprijatno iznenaditi voljenu osobu.

BIK

Napetost u odnosu sa onima sa kojima dolazite u kontakt je evidentna. Možete se previše truditi oko nekih dogovora, što će proizvesti kontraefekat. Ne požurujte ni ljude, ni situacije. Sa voljenom osobom – mešavina strasti i tenzije.

BLIZANCI

Sto puta su vam neke osobe obećale, pa nisu ispunile i ista situacija će se ponoviti i danas. Ne reagujte, bolje ih ignorišite u potpunosti. U emotivnom segmentu je dobar dan kada su strasti u pitanju, ali komunikacija će ići loše.

Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

RAK

Previše primate k srcu neke situacije, previše lično shvatate primedbe ili kritike saradnika. Danas ste pogotovo previše osetljivi. Ni u odnosu sa voljenom osobom nećete moći da prikrijete koliko vam neke stvari smetaju ili vas pogađaju.

LAV

Čini vam se vaši planovi, koliko god oni bili dobri, uvek u poslednjem momentu doživeti zastoj ili pak morate da jurite da biste sve završili na vreme. Malo vas umara sve ovo. Sa voljenom osobom ste čas u ljubavi, čas u nekim besmislenim raspravama.

DEVICA

Zabrinutost zbog finansijskog segmenta, ali i veliko razmišljanje kako da odnos sa jednom osobom vratite na normalno funkcionisanje. Ne želite da sebi stvarate neprijatelje u radnoj sredini. Neko u vama izaziva velike strasti i često razmišljate o ovoj osobi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA