MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023: Strelčevi dobijaju zaslužene nagrade, Blizancima se vraća energija

Položaj planeta donosi pregršt izazova na mnogim poljima svim znacima Zodijaka

  • 0
astrologija horoskop horoskopski znak Foto: Shutterstock

Kako najavljuje astrolog Aleksandra Bjeljac, na samom početku meseca imamo jedan lošiji aspekt Venere i Marsa. Ovo nas upozorava da obratimo pažnju na emotivne odnose i suštinski gledano na sve ono što nas čini srećnim.

Blagi oprez i na potrošnju novca! U drugoj polovini meseca, tačnije od 11. februara, situacija se menja i donosi rasterećenje na mnogim poljima. Otvaraju se putevi ka boljoj budućnosti i imaćemo, svako na svoj način, pojačanu intuiciju i pokretačku energiju.

Ovan

horoskop, zodijak, astrologija, ovan Foto: Pixabay

Posao: Imate podršku Jupitera u vašem znaku. Ovaj mesec vam donosi stabilnost i zadovoljstvo i bićete aktivni. Bolje finansije očekujete u drugoj polovini meseca, isplaćen će vam biti novac na koji ste i zaboravili.

Ljubav: Prva polovina meseca vam može doneti malo nemira kada su emocije u pitanju. Nije period za započinjanje novih emotivnih veza. Zauzeti, obratite pažnju na komunikaciju sa voljenom osobom. Izbegavajte ulazak u tajne veze. Postoji mogućnost da vam se pokrene nešto što ćete kriti na samom početku.

Zdravlje: Situacija na ovom polju je stabilna. Svima koji su imali problema sa zdravljem predstoji oporavak. Energija vam se vraća. Blagi oprez od prehlada.

Bik

foto Pixabay foto Pixabay

Posao: U prvoj polovini meseca možete očekivati malo turbulentna dešavanja. Novaca će biti, ali i povećane potrošnje. Druga polovina meseca donosi stabilizaciju finansija i neke nove poslovne mogućnosti. Ako budete menjali posao, biće to nabolje.

Ljubav: Lep mesec kada je ljubav u pitanju. Prva polovina meseca donosi dosta poznastva i druženja. U ovom mesecu možete očekivati ulazak u lepu emotivnu vezu. Zauzeti, ako je bilo problema i nesuglasica, situacija se stabilizuje.

Zdravlje: Dobro se osećate. Više vremena provodite u prirodi i obratite pažnju na ishranu.

Blizanci

foto Pixabay foto Pixabay

Posao: Prva polovina meseca donosi mogućnost nesuglasica sa kolegama i mogućnost nekog konflikta, ali ostanite smireni. Ne očajavajte, energija vam se vraća u drugoj polovini meseca i možete očekivati prosperitet i lepe trenutke.

Ljubav: Prva polovina meseca donosi malo nesuglasica i nerazumevanja sa voljenom osobom. Mogućnost da budete u nekoj nejasnoj i nedefinisanoj situaciji. Nije vreme za ulazak u nove veze. Druga polovina meseca može doneti stabilizaciju i lepe trenutke sa voljenom osobom.

Zdravlje: Oprez kada su infekcije u pitanju i respiratorni organi, kao i lakše povrede.

Rak

horoskop, zodijak, astrologija, rak Foto: Pixabay

Posao: Prva polovina meseca donosi stabilizaciju i mnogo jasniju situaciju na ovom polju. Ako je bilo problema i zabrinutosti, druga polovina meseca donosi mogućnost napredovanja. Finansije dobre.

Ljubav: Lep mesec, a prva polovina meseca može doneti neku konfuznu sitaciju, ali punu emocija. Slobodnima se javlja mogućnost ulaska u zanimljivu vezu. Zauzeti, predstoji vam planiranje budućnosti sa voljenom osobom.

Zdravlje: Polako vam se energija vraća. Mada još treba da radite na kvalitetnom odmoru. Prolazna uznemirenost je moguća.

Lav

foto Pixabay foto Pixabay

Posao: Sitacija je stabilna i bićete zadovoljni svojim radom i finansijama. Druga polovina meseca donosi uspeh, ali generalno mesec bez većih problema. Dobro razmotrite svaku ponudu, možda stvorite novi izvor prihoda.

Ljubav: Prva polovina meseca donosi mogućnost ulaska u paralelne veze. Izbegavajte ih i dobro razmislite na temu ljubavi! Prva polovina meseca nije idealna za započinjanje novih emotivnih veza. Druga polovina meseca doneće stabilizaciju i slobodnim i zauzetim pripadnicima ovog znaka i podznaka.

Zdravlje: Dobro se osećate. Blagi oprez na virusne infekcije i očni pritisak. Radite na imunitetu.

Devica

Devica, horoskop Foto: Pixabay

Posao: Jedan aktivan mesec. Bićete stalno u pokretu i angažovani, a u drugoj polovini meseca uslediće i finansijski boljitak. Ako je bilo problema i nesuglasica sa saradnicima, situacija se polako stabilizuje. Mogućnost promene nabolje.

Ljubav: Nije prva polovina meseca najbolja za započinjanje novih emotivnih odnosa. Mogućnost lepog poznastva na nekom javnom mestu. Izbegavajte tajne veze i flertove, ako ste zauzeti. Takođe, ako ste u vezi, izbegavajte rasprave i sukobe sa partnerom, može se desiti da grešite. Druga polovina meseca donosi stabilizaciju na ovom polju.

Zdravlje: Na momente se možete osećati napeto. Više se krećite i obratite pažnju na viruse i prehlade.

Vaga

foto Pixabay foto Pixabay

Posao: U prvoj polovini meseca obratite pažnju na povećanu potrošnju novca. Na ovom polju vam svakako stoji stabilizacija i mogućnost napredovanja. Druga polovina meseca donosi dobre finansije.

Ljubav: Mogućnost da vam neko iz vašeg okruženja privuče pažnju. Ovaj mesec vam donosi mogućnost ulaska u emotivnu vezu. Zauzeti, druga polovina meseca pokrenuće pitanje zajedničkog života ili proširenja porodice.

Zdravlje: Bez većih problema. Mogućnost prolaznih problema sa cirkulacijom.

Škorpija

horoskop, zodijak, astrologija, škorpija Foto: Pixabay

Posao: Prva polovina meseca može doneti nerazumevanja sa kolegama ili se vi možete osećati nezadovoljno, ali zapamtite da nisu uvek drugi krivi. Takođe, i vi bi trebalo da pazite na potrošnju novca. Druga polovina meseca stabilizovaće prihode.

Ljubav: Divan mesec za započinjanje novih emotivnih veza. Bićete lepo raspoloženi i plenićete šarmom. Zauzeti, pred vama su lepi trenuci sa voljenom osobom. Samo izbegavajte flertove, sigurna sam da ni vi ne biste voleli da vaš/a partner/ka flertuje sa drugima.

Zdravlje: Dobro se osećate, samo oprez na krvni pritisak.

Strelac

Strelac horoskop Foto: Pixabay

Posao: Lep i plodonosan mesec, jer vam konačno stoji sreća i uspeh! Realizovaće se sve ono na čemu ste radili mesecima. Može doći do iznenadnog dobitka!

Ljubav: Prva polovina meseca nije baš naklonjena za nove emotivne veze. Može doći do nekih avantura ili romansi, ali nešto ozbiljno ipak ne u februaru. Zauzeti, konačno znate na čemu ste i shvatili ste da nema razloga da sumnjate u partnera. Savetujem da poradite na svom samopouzdanju.

Zdravlje: Ako je bilo problema, situacija se stabilizuje. Dobro ćete se osećati.

Jarac

horoskop, zodijak, astrologija, jarac Foto: Pixabay

Posao: Druga polovina meseca otvoriće potrebu za štednjom novca, jer ćete tek posle praznika postati svesni kakvi finansijski izazovi su tek pred vama. Bićete zadovoljni svojim zalaganjem.

Ljubav: Slobodni, u prvoj polovini meseca javljaju se aspekti za ulazak u neku avanturu. Možda to bude veoma zanimljivo poznanstvo, ali ne srljajte! Za ulazak u ozbiljnu vezu malo je potrebno da se strpite. Zauzeti izbegavajte tajne poruke i radite na dobroj komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Blagi oprez od prolaznih prehlada i problema sa koštanim sistemom.

Vodolija

horoskop, zodijak, astrologija, vodolija Foto: Pixabay

Posao: Konačno možete očekivati zadovoljstvo i prosperitet na ovom polju. Predstoji vam lep mesec, jer će napokon uslediti pozivi na koje tako dugo čekate. Aspektovano vam je polje napredovanja i dobre finasijske situacija.

Ljubav: Prva polovina meseca nije idealna za ljubav. Može se desiti po koja avantura, ali na ozbiljnu ljubav i emocije, vaše srce će morati još malo da pričeka. Druga polovina meseca može doneti zanimljivu osobu, s kojom se kroz vreme mogu razviti ozbiljne emocije. Zauzetima druga polovina meseca donosi lepe trenutke sa voljenom osobom.

Zdravlje: Zdravlje stabilno. Mogućnost prolaznih problema sa kardiovaskularnim sistemom, ko ima predispozicije za to.

Ribe

horoskop, zodijak, astrologija, ribe Foto: Pixabay

Posao: Jedan pozitivan i obećavajuć mesec za posao i finansije. Druga polovina meseca donosi sreću i zadovoljstvo na ovom polju. A nakon ovih aspekata uspesi će se nekako samo nizati. Kao da će februar otvoriti vrata ka daljem razvoju i napretku.

Ljubav: Mesec pun romantike i emocija. Mogućnost da se odlučite da uđete u ozbiljnu emotivnu vezu, jer je neko konačno zadobio vaše poverenje. Prva polovina meseca nekima će vratiti stare ljubavi. Zauzeti, vi ćete biti voljeni i ispunjeni.

Zdravlje: Na ovom polju je situacija stabilna. Bez većih problema. I vi radite na imunitetu, ali i na mentalnoj stabilnosti.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA