• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ove sedmice Mesec i Merkur dominiraju: Čitajte između redova i svedite tenzije na minimum, neke očekuje ljubav

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Zima, horoskop, astrologija

Foto: Pexels

U ovoj sedmici Mesec i Merkur imaju najveći uticaj na nas. Od početka nedelje obratite pažnju na emocije, konflikte i neočekivane ljubavi. U drugoj polovini nedelje budite oprezni i čitajte između redova, ako je potrebno da reagujete, budite brzi, aktivni i dinamični. Kako se približi kraj nedelje tako pokušajte da svedete tenziju na minimum.

Ponedeljak započinjemo tranzitnim Mesecom u Lavu, još uvek u fazi i pod uticajem punog meseca koji će napraviti opoziciju sa Saturnom. Ovaj aspekt može doneti tugu, osećaj usamljenosti i izolacije, kao i izvesne prepreke i suočavanje sa zastojima i odlaganjima vaših planova. Imaćete potrebu za zabavom i radosnim događajima, ali će vas obaveze lupkati po glavi opominjući vas da je vreme novac, i da se više trudite i radite a ne da se zabavljate.

U večernjim časovima Merkur je u finom aspektu sa Neptunom, pa odvojite vreme za kreativnost i oslonite se na intuiciju. Psiha je osetljivija nego što mislite, a reči treba da vam posluže za motivaciju i razvoj iskrenosti i poverenja.

Možete očekivati vesti iz daleka. Obratite pažnju na snove i znakove pored puta. Sve informacije proveravajte.

Od utorka Mesec je u znaku Device, što će vas više motivisati da se okrenete zdravlju, zdravijem načinu života i obavezama. Budite precizni sa vremenom jer je ovo jedan od najeksplozivnijih dana u nedelji. Naglašena je potreba za perfekcionizmom, stoga će kritika biti glavna taktika.

Nerviraće vas sitnice i sporost.

Horoskop zima

Foto: Shutterstock

Mesec je u kvadratu sa Marsom, što dovodi do konflikata, najviše zbog malih stvari, koje će biti okidač, a posebno kod onih kod kojih se nagomilala tenzija i stres iz prethodnog perioda. Komunikacija i saobraćaj su situacije u kojima trebate biti posebno pažljivi i oprezni.

U sredu imamo aspekt između Venere i Urana, što donosi potrebu za svežinom i novim avanturama u polju ljubavi. U emotivnim odnosima dolazi do promene i potrebe za slobodnijim izražavanjem sebe kao i oslobađanjem od restriktivnih odnosa.

Možete se zaljubiti sasvim lako i neočekivano u osobu koja vas može iznenaditi, jer vam je pre svega prijatelj. Prihvatite pozive za druženja kao i upoznavanje i sastanke. Ovaj aspekt najviše će osetititi Bikovi i Vage u znaku i podznaku.

Današnji dan planirajte precizno i budite brzi i vešti u polju komunikacije. Imate potrebu da rizikujete ili da igrate igre na sreću, kako sa novcem tako i u polju ljubavi.

Budite otvoreni za drugačije doživljaje, spontanost i originalnost jer će vam se tako otvoriti nove mogućnosti. Prilike za druženje i uživanje kao da se pojavljuju onda kada imate najviše posla, pa vas to čini frustriranim.

Zima, horoskop, astrologija

Foto: Pexels

Četvrtak ujutro vam donosi značajne informacije i vesti, pa budite budni da čujete ili pročitate između redova kao i da saslušate šta drugi imaju da vam prenesu.

Ovaj dan je idealan za odluke, posebno o značajnim promenama i prekretnice. Najviše se oslonite na intuiciju i pronađite inspiraciju zs svoje ideje i planove. Pokušajte da inspirišete druge ljude.

Mesec ulazi u znak Vage što će u naredna dva i po dana doneti temu partnerstva, harmonije i balansa u poslovnim i emotivnim odnosima.

U petak imamo Merkur u konjukciji sa Plutonom, što će neke osobe podstaći da stave tačku na neke svoje projekte i planove, ili da potpuno promene pravac kretanja. Obe planete se nalaze na poslednjim stepenima, što definitivno donosi kraj nekim projektima ili odnosima. Najviše će ovaj aspekt osetiti Bliznaci i Device u znaku i podznaku, kao i Jarčevi.

Budite brzi, aktivni i dinamični jer ćete tako postići dosta toga tokom dana. Pokrenuće se pitanja vaših emotivnih odnosa i zajednickih ciljeva. Iako možete imati najbolju nameru ovog dana se suzdržite od nametanja svojih uverenja i stavova.

Od subote Merkur ulazi u znak Vodolije na par nedelja, što će doneti pojavu slobodnijih ideja, kreativnih planova, originalnosti i izuma. Budite brzi i otvoreni za potpuno nova rešenja starih situacija.

foto Pixabay

foto Pixabay

Ovog dana se posvetite odmoru jer ćete na takav način biti najproduktivniji. Ako idete na put ovog dana može doći do zastoja i prepreka na putu jer Merkur prelazi iz znaka u znak sredinom dana, imamo i dva izazovna aspekta koji donose greške i kvarove kako u saobraćaju tako i u izvesnim situacijama kroz komunikaciju.

U večernjim časovima javlja se napetost i tenzija u razgovorima bilo kroz naporne ljude koji previše pričaju ili teške teme. Javlja se strah i otpor prema promenama.

Nedelju završavamo jednim aspektom opozicije između Meseca i Urana, što će doneti stres i nemir unutar doma, porodice, svakodnevne rutine. Nemojte se slepo držati zacrtanih planova jer lako može doći do preokreta.

Pokušajte da svedete tenziju na minimum, sa što manje aktivnosti i pričanja.

Kroz izvesnu osobu možete doživeti manipulaciju, jer pruža otpor promenama što će vas motivisati da donesete neke odluke. Čak i ako ne budete bili spremni za promene, one će se nametnuti kroz događaje koji će se dešavati ovog dana.

Autor: Jasmina Mitrović

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok