Vreme čitanja: oko 2 min.

Merkur večeras ulazi u znak Jarca: Evo šta to znači za sve

Vreme čitanja: oko 2 min.

Očekuje nas zanimljiv period

  • 0
Merkur, zodijak, astrologija, horoskop Foto: Shutterstock

Planeta Merkur ulazi u znak Jarca 7. februara i ostaće u njemu do 27. februara. Merkur predstavlja um, racionalno razmišljanje, komunikaciju, učenje, trgovinu i posao.

Svaki put kada ova planeta uđe u novi znak, dolazi do promena u navedenim oblastima, smatraju astrolozi.

Međutim, kao što će uticati na ove oblasti, tako će uticati i nas.

U nastavku teksta pročitajte šta Merkur u Jarcu donosi vašem horoskopskom znaku.

Ovan

Očekujte da će sve vaše misli biti preokupirane poslom. Takođe može doći do novih poznanstava, obuka, poslovnih putovanja, više komunikacije sa kolegama tokom radnog vremena i nakon njega. Uzbegavajte bilo kakve konflikte.

Bik 

Tokom ovog perioda biće više komunikacije sa rođacima, posebno sa roditeljima i decom, kao i sa nadređenima. Moguće je da ćete dobiti savete od bliskih ljudi, ali na vama je izbor da li da ih poštujete ili ne.

Blizanci 

Učite i iskoristite svoje talente i sposobnosti. Promenite loše navike u dobre kako biste očuvali svoje zdravlje.

Sudar planeta, planete ilustracija, svemir Foto-ilustracija: Shutterstock

Rak

Rakovi će biti fokusirani na emotivne veze. Očekuje vas više interakcije sa nadređenima ili poslovnim partnerima. Dobar trenutak da se svaki odnos, i lični i poslovni, dovede na nov, racionalan nivo.

Lav

Moguće je da će vam se mnogi obratiti za pomoć i savet. Pokušajte da pomognete u svemu što je u vašoj moći. Treba da se čuvate novih dugova i kredita - razmislite, da li vam je to zaista potrebno. Smanjete stres i jačajte imunitet.

Devica 

Vaša glavna planeta je sada u dobroj poziciji i ovo vam otvara mnoga vrata. Obavezno ih pogledajte, ne odbacujte nove mogućnosti. Porodici je potrebno više pažnje i brige, pa im se posvetite.

Vaga

Želećete da promenite nešto u svom životu. Krenite od sitnica, tako što ćete, na primer, kupiti sebi novu stvar. Preporučuje se da pazite na ishranu i budete fizički aktivni.

Škorpija

Tokom ovog perioda, vaše želje mogu početi da se ostvaruju. Možda ste na neke čak i zaboravili, ali to ne znači da ne treba da se posvetite ostvarenju svojih ambicija.

Strelac

Može doći do promena na poslu. Moguće da ćete dobiti veću platu ili bolju poziciju. Čak i ako se to ne dogodi, nastavite da se trudite i to će se isplatiti. Imate podršku partnera, ali izbegnite sukobe - najvažnije je da sada pronađete kompromis.

Foto: Shutterstock

Jarac 

Jarčeve čeka svest i razumevanje sebe, lekcije za razvoj samopouzdanja. Ukoliko u nečemu nemate dovoljno iskustva, ne plašite se da potražite pomoć. Čuvajte se sukoba i svađa i uvek se trudite da sačuvate mir.

Vodolija 

Opušta vas samoća, mir i tišina. Pronađite neko tiho i mirno mesto za sebe i uživajte u tim blagodetima. Naučite da optimizujete troškove, ali ne štedite novac za ono što vam je važno, već smanjite nepotrebne troškove.

Ribe 

Ribe će verovatno upoznati nove ljude koji mogu biti važni u karijeri. Na poslovnom planu moguće su razne mogućnosti. Razmislite o svojim željama i osvestite da li su vam neke od njih zaista potrebne, piše "Atma".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA