Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. FEBRUAR: Ribama odličan dan za pokret, Blizanci da umanje nervozu prema drugima

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Moguće je da ćete makar jedan deo ovog dana provesti u razmišljanjima o prošlosti ili pokušajima da pronađete način da ispravite neke svoje greške. No, pronađite dovoljno vremena da budete i u kontaktu sa onima koji su vam važni.

BIK

Tranzitni Mesec u vašem znaku donosi potrebu da budete aktivni, da se vidite sa nekim osobama sa kojima se već izvesno vreme dogovarate oko susreta. Moguće je da će vas nešto sprečiti u ostvarivanju baš svih vaših današnjih planova.

BLIZANCI

Pokušavaćete da ovaj dan iskoristite i da se opustitE, ali mi se čini da ćete ipak morati da obavite neke obaveze na koje ste u prethodnim danima zaboravili. Nemojte biti nervozni prema onima sa kojima dolazite u kontakt.

zena, ptice, iluzija, horoskop Foto: Pixabay

RAK

Tranzitni Mesec u polju prijatelja, druženja govori da biste dan trebali da iskoristite u društvu onih sa kojima volite da se družite. Doduše, ne verujem da će se ovo dopasti vašem emotivnom partneru, pogotovo ako ga stavite u drugi plan.

LAV

Za vas je današnji dan pravi trenutak da sa emotivnim partnerom odete na neko društveno dešavanje, da izađete malo iz kuće i opustite se u nekoj rasterećujućoj atmosferi. Želećete da svom voljenom biću priredite lepe momente.

DEVICA

Makar deo dana ćete odvojiti za razmišljanje o trenutnoj emotivnoj situaciji, kojom niste zadovoljni. Zato je danas dobar momenat da sa voljenom osobom napravite dobar plan i odete u „akciju“. Imate pred sobom lepe i opuštajuće trenutke.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA