Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. FEBRUAR: Rakovi će uživati u pažnji, Škorpije nisu zadovoljne

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Neke vas osobe danas ometaju, ali ćete pokušavati da se ipak postavite korektno prema njima, jer ne želite da ugrožavate kolegijalne odnose. Voljena osoba trenutno ne pokazuje veću zainteresovanost da vam pokloni pažnju koju vi smatrate da zaslužujete.

BIK

Odličan dan je pred vama, ispunjen poslovnim šansama i jedino što je potrebno jeste da budete spremni da se aktivirate i delujete. Ako ste privatnik – sledi vam mogućnost jačeg dogovora. Smatrate da ste prema voljenoj osobi fer i nije vam jasno što se buni.

BLIZANCI

Povremeno ćete danas raditi na mišiće i dosta bezvoljno. Sve vam je teško i jedva ćete čekati da završite sa obavezama i da se uputite put kuće. Voljena osoba vas može rasteretiti i opustiti, pa bi bilo lepo da joj poklonite svoju punu pažnju.

ljubav, horoskop, par Foto: Pixabay

RAK

Danas možete ostvariti solidne rezultate, iako ćete imati neka manja kočenja i sputavanja od nadređenih. Mogućnost za dosta korektan dogovor sa saradnicima. Više ljudi se danas „mota“ oko vas. Uživaćete u pažnji koju vam pružaju.

LAV

Neki sitni, ali dosta naporni i iritantni problemi prisutni su, a moguće je da se neki od njih ponavljaju već više puta. Želećete da se ovaj dan što pre završi i da se opustite kod kuće. Ako želite da poslušate savet – obavezno izađite sa prijateljima.

DEVICA

Danas ste prilično zadovoljni odnosima sa kolegama. Korektni dogovori i sa saradnicima i pred vama je dosta rasterećujući dan. U odnosu sa voljenom osobom pokažite stabilnost, potrebna joj je vaša podrška, pa joj budite pri ruci.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA