Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. FEBRUAR: Lavove čeka emotivni zanos, Jarčevi usmeravaju energiju na pogrešnu stranu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, horoskopski točak Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Dosta lako uspevate da rešite jednu situaciju, iako ste smatrali da ćete imati većih prepreka ili nelagodnosti. Impulsivniji ste nego inače i možete reći više nego što bi trebalo, bilo da tek osvajate nekog ili u komunikaciji sa voljenom osobom.

BIK

Unutrašnji nemir i impuls da koliko odmah neke stvari završite samo vam može napraviti problem. Povucite ručnu kočnicu, smirite se i razmislite, pa tek onda delajte. Sa emotivnim partnerom ovo može biti dan ispunjen velikim strastima.

BLIZANCI

Sve vas gura na pokret, na dejstvo, na akciju. Možda vama sada baš i nije do nekog velikog angažovanja, ali nemojte propustiti prilike koje vam se nude. Trudite se da voljenoj osobi pokažete da vam je stalo do nje i da ispravite neke propuste.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

RAK

Dosta posla vas čeka i sigurno je da ćete povremeno juriti kao muva bez glave. Potrebno je da se aktivirate što pre, jer će tempo dešavanja biti prilično jak. Ako očekujete susret sa simpatijom, on može biti vrlo intenzivan. Dobar provod i zabava.

LAV

Vaši su planovi dobri, ali realizacija vam je malo konfuzna, pa nemojte da pogubite konce dešavanja. Neočekivano odlaganje novčanog priliva na koji ste računali. Veliki emotivni zanos prema jednoj osobi – pokrenuli ste se i nemate nameru da stanete.

DEVICA

Prilično ste umorni i bezvoljni, ali obaveze ne pitaju kako vam je, već se od vas očekuje da ih završite na vreme. Neke osobe vas smaraju i nerviraju i najradije biste se sklonili od njih. Ako ste u flertovanju sa jednom osobom, danas može doći do realizacije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA