Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. FEBRUAR: Ovnovi su dobro raspoloženi, Ribe imaju uspone i padove

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, astrologija, zodijak

Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Blizu ste kraja važne obaveze ili projekta i žurite da ovo završite što pre. U dobrom ste raspoloženju, a očekujte i pozitivna dešavanja i preokrete na poslu. Najbolje je da popodne iskoristite uživajući u opuštajućoj atmosferi sa voljenom osobom.

BIK

I vi ste spremni da izađete drugima u susret, a i osobe iz kolegijalnog okruženja rado se odazivaju na vaš poziv, pa će na poslu vladati podsticajna atmosfera. Danas je pravi trenutak da pokažete ljubav, ali i da kažete stvari koje ste prećutkivali.

BLIZANCI

Lakše nego inače izlazite na kraj sa obavezama, ali i sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Iako nemate potrebnu koncentraciju, nekako se sve namešta u vašu korist. Osoba koja vam se dopada danas vas može iznenaditi inicijativom.

horoskop, astro, zvezde

Foto:Pixabay

RAK

Danas ćete biti više nego uspešni u završavanju obaveza. Potrudite se da se bacite na sve ono što vam je u prethodnim danima predstavljalo problem. Dobra komunikacija, sklad i zajedništvo vladaće u vašim emotivnim relacijama. Izađite sa partnerom.

LAV

Tokom ovog dana imate ogromne mogućnosti da napravite velike promene u poslovnom segmentu. Imajte inicijativu, pokrenite ono što vam je važno. U emotivnom segmentu – primećeni ste i lako privlačite pažnju suprotnog pola.

DEVICA

Okrenite se lakšim obavezama, jer kod vas ne postoji još potpuna fokusiranost i koncentracija. U odnosu sa poslovnim partnerima zauzmite čvršći stav. Emotivno, ovaj dan donosi lepa dešavanja, preokrete koji vam odgovaraju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA