Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. FEBRUAR: Bikovi su previše emotivni, Vodolije se trude da održe korektne odnose

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, horoskopski točak Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Iako će danas malo toga ići po vašim planovima, nemate razloga za nerviranje. Samo se pripremite da ćete verovatno morati svaku situaciju da odradite po dva puta. Emotivni partner jeste zahtevan, ali danas vam to ne smeta.

BIK

Danas baš i niste u nekom fazonu i zaista vam teško pada sve ono što morate da uradite. U stvari, ljudi vas umaraju jer su zahtevni i ne dozvoljavaju vam da imate malo svog mira. Previše ste emotivni, a voljena osoba je zatrpana obavezama.

BLIZANCI

Nešto vam je teže da izađete na kraj sa obavezama, jer ste neorganizovani i ne možete da se fokusirate. Vaša pažnja i razmišljanja rasuti su na više strana. Osećate nezadovoljstvo zbog sporog odvijanja nekih situacija sa emotivnim partnerom.

zena, ptice, iluzija, horoskop Foto: Pixabay

RAK

Prilično ste osetljivi, pa sve možete shvatati kao kritiku ili kao nezadovoljstvo drugih vašim radom. Ne preterujte. Promenljiva raspoloženja kada je voljena osoba u pitanju – čas vam je potrebno njeno prisustvo, čas ćete biti sumnjičavi i ljubomorni.

LAV

Možete biti zabrinuti zbog finansijske obaveze koja je došla na naplatu. Pokušajte da se pozajmite kod prijatelja, jer je malo verovatno da će očekivani prilivi danas doći. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe, ali to ne želite da pokažete.

DEVICA

Dosta vas opterećuju komentari ili postupci osobe sa kojom ste primorani da sarađujete. Pokušajte da ne reagujete i da se usmerite na svoje obaveze. Ukoliko ste u proteklim danima napravili propust prema voljenoj osobi, pokušaćete da se opravdate.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA