Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. MART: Rakovi su osetljivi danas, Strelčevi su zahtevniji prema saradnicima

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

U ovaj radni dan ulazite u smorenom raspoloženju i jedva ćete se, makar u prepodnevnim satima, naterati da se pomerite sa mesta. Ostatak dana donosi vam aktivniju energiju, ali i povećanu emotivnost i želju da se više približite osobi koju volite.

BIK

Možda previše očekujete od jednog kontakta ili ćete dati svoje poverenje nekom ko će vas ostaviti da se snalazite. Ako sednete i dobro razmislite, naći ćete rešenje iz situacija koje vas opterećuju. Znate kako da iz voljene osobe izvučete ono što želite.

BLIZANCI

Rasterećenje će vam stići u drugom delu dana, ali zato je tokom prepodneva potrebno obratiti dosta pažnje na sve ono što je u vezi sa saradnicima i komunikacijom. Emotivno – mogućnost jače komunikacije sa osobom preko posla.

horoskop, zodijak, astrologija, ljubav, romansa, par Foto: Pixabay

RAK

Neophodno je da pronađete rešenje za problem koji vas dosta opterećuje. Iako uz teškoće, ovo je rešivo, a pomoć možete dobiti i od nekog od kolega. Dosta ste emotivni i osetljivi danas, pa ćete u kontaktu sa voljenom osobom biti “mekši” nego inače.

LAV

Izuzetno ćete biti zadovoljni krajnjim rezultatima jednog razgovora ili sastanka, ali budite sigurni da će početni momenti biti napeti i neizvesni. Mogućnost kontakta ili jačeg flerta sa osobom koju poznajete preko poslovnog segmenta.

DEVICA

Iako vam je dosta toga nejasno po pitanju nekih poslovnih situacija, do kraja dana ćete uspeti ovo da rešite i budete zadovoljni postignutim. Razmišljanje o jednoj osobi vas je u potpunosti okupiralo i jedva čekate da dođe do susreta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA