Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. MART: Bikove očekuje mnogobrojna dešavanja, Vodolije su tražene sa više strana

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop zodijak Foto: Profimedia

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju kreativnosti, životne radosti, ljubavi. Pravi je momenat da odvojite vreme za uživanje i da budete sa ljudima koji vas ispunjavaju i donose vam osmeh na lice. Ovakvi trenuci su neophodni da biste se rasteretili i opustili.

BIK

Ovaj dan iskoristite da provedete sa članovima svoje porodice, sa osobama koje su uvek tu za vas, isto kao i vi za njih. Očekujte lepu atmosferu i mnogobrojna dešavanja. U popodnevnim satima, napunite baterije nekom šetnjom i boravkom u prirodi.

BLIZANCI

U polju okoline, kratkih putovanja, pokreta, komunikacije, dogovora, danas se nalazi tranzitni Mesec. Potražite društvo, osobe za koje niste imali dovoljno vremena i posvetite im svoju pažnju. Dan je dobar i za kontakte i susrete sa suprotnim polom.

horoskop, jesen Foto: Pixabay

RAK

U vašem polju posla i novca, ličnih vrednosti nalazi se danas Mesec. Najviše ćete razmišljati o svojim planovima, posebno onima koji se vezuju za finansije. Ukoliko se otvori dovoljno vremena – danas bi bio i dobar trenutak za izlazak sa simpatijom.

LAV

Tranzitni Mesec danas se nalazi u vašem znaku i polju ličnosti. Osećaćete pojačan optimizam, dobru energiju i raspoloženje. U drugom delu dana, naročito u večernjim satima možete biti emotivniji i nežniji nego inače.

DEVICA

Danas ste nešto povučeniji i nespremni za jače kontakte bilo sa emotivnim partnerom, bilo sa drugim osobama. Mnogo toga vam je na pameti i potrebno vam je da odvojite vreme za sebe, da se odmorite i razmislite.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA