Vreme čitanja: oko 4 min.

NEDELJNI HOROSKOP: Blizance očekuje lepa nedelja za nova poznanstva, Škorpije da se pripaze od povreda

Vreme čitanja: oko 4 min.

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
horoskop Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ove nedelje sunce je u znaku Riba! Mesec će prolaziti početkom nedelje kroz znak Raka, a pred sam kraj nedelje prelazi u znak Lava.

Bitan trenutak je i prelazak Merkura u znak Riba, a on je ovde u svom padu. Moguće da nam na trenutke bude umanjena logika kao i moć rasuđivanja. Možemo osetiti da su nam razmišljanja osnovana na osećanjima, biće pojačana intuicija kod mnogih. Emocije mogu biti, takođe, naglašene.

Puno mašte i sanjarenja možemo očekivati u ovoj nedelji, ali spremimo se za veće promene koje nam dolaze. Da naglasim polovinom nedelje Merkur ce biti u konjukciji sa Saturnom, prvog i drugog marta, pa obratite pažnju na komunikaciju jer može doći do problema.

Ovan

Posao: Ova nedelja donosi dosta rada i aktivnosti. Svi koji se bave duplim poslovima ili kreativnim imaće uspeha. Obratite pažnju na komunikaciju sa kolegama. Neke stvari zadržite za sebe. Finansije dobre.

Ljubav: Ova nedelja vam donosi mnogo lepih trenutaka, neko će vam pokrenuti emocije. Zauzeti, obratite više pažnje na komunikaciju sa voljenom osobom. Izbegavajte paralelne veze.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i redovan san.

Bik

Posao: Možete očekivati dobre vesti vezane za ovo polje. Mogućnost prosperiteta ili dobre saradnje. Bićete zadovoljni finansijama.

Ljubav: Na polju ljubavi lepa dešavanja. Mogućnost iznenadnog ulaska u emotivnu vezu. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom.

Zdravlje: Ako je bilo problema sitacija se popravlja, više se krećite.

Blizanci

Posao: Na ovom polju mogućnost manjih nesuglasica sa saradnicima. Ako vam nešto ne ide na ruku, nemojte impulsivno i nepromišljeno reagovati. Polje finansija bez promena.

Ljubav: Lepa nedelja za druženja i nova poznanstva. Možda vam neko iz vašeg radnog okruženja privuče pažnju. Zauzeti, moguće prolazne nesuglasice.

Zdravlje: Puni ste energije, ali i dalje blagi oprez od virusnih infekcija.

horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

Rak

Posao: Lepa nedelja za vas. Možete da se opustite i uživate u radu. Zadovoljstvo neće izostati.

Ljubav: I na ovom polju lepa dešavanja. Možese desiti da ćete morati da birate između dve osobe. Potrudite se da izaberete pravu. Zauzeti, lepi emotivni trenuci sa voljenom osobom. Mogućnost planiranja zajedničkog odmora.

Zdravlje: Mogući prolazni osećaj premora. Posvetite se sebi.

Lav

Posao: Ove nedelje je moguće prolazno nezadovoljsto. Ostanite smireni. Situacija se ubrzo stabilizuje. Zadovoljni ste svojim finasijama.

Ljubav: Mogućnost pojačanih strasti ili ulazak u neku avanturu. Nije najbolje vreme za započinjanje ozbiljnih emotivnih veza. Zauzeti, bićete puni strasti, savetujem da izbegavate sukobe ako do njih dođe.

Zdravlje: Mogućnost manjeg pada energije i problemi sa koštanim sistemom.

Devica

Posao: Jedna lepa i uspešna nedelja. Možete praviti planove za nove projekte. Neki će razmišljati o promenama. Finasijska situacija dobra.

Ljubav: Obratite pažnju na udvaranja ljudi koje poznajete neki kraći period. Mogu se tu roditi velike ljubavi. Zauzeti, ne nabijajte na nos partneru svoje greške.

Zdravlje: Puni ste energije. Mogućnost pojačane nervoze na trenutke.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA