Vreme čitanja: oko 1 min.

U martu Saturn ulazi u Ribe: Astrolog Dušan Cincović otkriva koja 4 znaka su posebno na udaru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tranzit Saturna koji ulazi u Ribe 7. marta imaće najjači uticaj na promenljive znake

  • 2
Saturn, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay

Mart će biti astrološki veoma interesantan mesec koji donosi velike izazove i značajne promene.

Kako kaže astrolog Dušan Cincović, Saturn će 7. marta ući u znak Riba i tranzitiraće kroz Ribe u kontinuitetu sledeće dve i po godine.

Ovaj tranzit najjače će uticati na osobe rođene u promenljivim znacima - Blizance, Device, Strelčeve i, naravno, Ribe koje će imati najviše problema i opterećenja.

- Potrebno je da se osobe rođene u znaku Riba što pre okrenu sebi i odgovorno se suoče sa suštinskim životnim problemima koji ih ograničavaju u napretku ka srećnijem životu - savetuje astrolog Cincović i dodaje:

- Posle više od sedam meseci tranzitni Mars 25. marta konačno napušta znak Blizanaca, ulazi u Raka i kasnije aktivira svoj energetski uticaj na sve sledeće znakove Zodijaka, zaključno sa Strelcem krajem godine. Nepovoljnost je što će sve vreme dok bude u Blizancima praviti kvadrat sa Neptunom u znaku Riba; to će doneti mnogobrojne probleme, intrige, spletke, obmane, manipulacije, prevare, bezvoljnost, nezadovoljstvo, previde, dekoncentraciju, pojačanu zavisnost… Ova energija prvenstveno će opteretiti osobe rođene u znaku Riba, a onda i one rođene u drugim promenljivim znacima.

Tranzitni Pluton će posle skoro 250 godina 23. marta ponovo početi da tranzitira kroz Vodoliju. U ovom znaku će, najavljuje astrolog Cincović, Pluton biti kratko - oko dva i po meseca, što će biti najava velikih suštinskih spoznaja i promena i pojedinačno i globalno, jer će Pluton u Vodoliji biti od 2024. narednih 20 godina.

Martovske prognoze astrologa Cincovića za svaki znak Zodijaka možete da pogledate u video-snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IvanAP

    26. avgust 2023 | 15:00

    Ovaj Cincović nema blage veze priča već decenijama neke uopštene pretpostavke užaaaaaaaaaas

  • hurem 🐠

    1. mart 2023 | 14:20

    Nista me vise nemoze iznenaditi , samo sto me kamen nije mleo 😅😅

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA