Vreme čitanja: oko 4 min.

NEDELJNI HOROSKOP: Jarac upoznaje srodnu dušu, Ribe prave veliki zaokret u poslu

Vreme čitanja: oko 4 min.

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
Zodijak, horoskop, astrologija Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Nedelja kreće sa lepim aspektom Sunca i Urana. Iskoristite ovaj period i rešite stvari koje su vam od značaja.

Sve se može odigravati brzo, jer već 7. marta planeta karme Saturn ulazi u znak Riba i doći će do dubokih promena na mnogim poljima.

Pred kraj nedelje Venera i Mars će napraviti lep aspekt, kao i Merkur i Uran, pa iskoristite ove dane za lepe strastvene trenutke sa voljenom osobom ili možete otpočeti neku strastvenu romansu. Dobri dani za pregovore i bitne iznenadne projekte i planove.

Ovu nedelju ćemo upotpuniti na samom početku punim Mesecom u znaku Device, pa krenimo sa sređivanjem svega što nas okružuje. Krenimo od nas samih i našeg okruženja.

Ovan

HOROSKOP 2022 OVAN Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Nedelja kada ćete biti aktivni. Svi koji se bave duplim poslovima ili privatnim biznisom mogu očekivati promene. Moguća su i prijatna iznenađenja kada su finansije u pitanju. Samo budite obazrivi. Finansije dobre.

Ljubav: Na ovom polju iskoristite dane koji su pred vama. Sredina sedmice donosi pokretanje emocija. Samo budite ono što jeste i uživajte. Zauzeti, uživaćete u ovoj nedelji. Dosta strasti i planiranja budućnosti. Samo imajte meru u svemu.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Bik

HOROSKOP 2022 BIK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Vreme je da neke stvari postavite na svoje mesto. Mogući su iznenadni bitni dogovori. Svakako sve će ići po planu i bićete zadovoljni svojim radom i novčanim stanjem. Iskoristite predstojeći period.

Ljubav: Nije nedelja za započinjanje novih emotivnih veza. Biće flerta i mogućnosti za ulazak u tajne veze.

Zdravlje: Bolje se osećate.

Blizanci

HOROSKOP 2022 BLIZANCI Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Ova nedelja može doneti prolazno nezadovoljstvo kad je posao u pitanju. Budite istrajni i radite na sebi. Sve što vas blokira sada otpustite i promenite vama u korist. Kraj nedelje donosi zadovoljstvo i rešavanje bitnih odluka. Obratite pažnju na potrošnju novca.

Ljubav: Lepa nedelja za ljubav, druženja i lepa poznanstva. Nije najbolje vreme da uđete u emotivnu vezu, moguća je samo avantura. Uskoro vam se realizuju želje, ako ste zauzeti.

Zdravlje: Dobro se osećate. Blagi oprez od virusnih infekcija i prehlada, ali uglavnom dobro.

Rak

HOROSKOP 2022 RAK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Bićete zadovoljni svojim radom i finansijama. Moguć je povoljan glas vezan za ovo polje koji će pokrenuti pozitivne promene.

Ljubav: Mogućnost lepog poznanstva sa nekim iz vašeg radnog okruženja. Planiranje ulaska u vezu ili neku avanturu. Zauzeti, planiranje zajedničkog života ili proširenje porodice.

Zdravlje: Energija vam se vraća.

Lav

HOROSKOP 2022 LAV Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Bez većih promena na ovom polju. Svi koji se bave javnim poslom, blagi oprez kada je komunikacija u pitanju. Prolazno nezadovoljstvo koje se ubrzo popravlja. Mogućnost pojačanih troškova.

Ljubav: Nije najbolja nedelja za nove emotivne veze. Mogućnost da vam neko ko ne živi blizu vas pokrene emocije. Zauzeti, izbegavajte nesuglasice ako do njih dođe.

Zdravlje: Potrebno vam je više sna.

Devica

HOROSKOP 2022 DEVICA Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Tokom ove nedelje može doći do povoljnih promena kad je posao u pitanju. Bićete zadovoljni preokretima koji će se pozitivno odraziti i na finansije.

Ljubav: Ovo je vreme kad možete ostvariti svoje želje. Mogućnost dolaska jedne zanimljive osobe koja će vam ulepšati naredni period. Zauzeti, izbegavajte sukobe sa voljenom osobom, niste uvek u pravu.

Zdravlje: Radite na podizanju imuniteta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA