Vreme čitanja: oko 4 min.

Horoskopski znaci koji su potpuno različiti, ali se privlače kao ludi

Vreme čitanja: oko 4 min.

Suprotni horoskopski znakovi su savršeno međusobno izbalansirani, što objašnjava veoma snažnu međusobnu privlačnost

  • 3
Muškarac i žena Foto: Shutterstock

Sudeći prema astrologiji, naše ličnosti su pod jakim uticajem naših horoskopskih znakova, a te "ukorenjene" osobine takođe igraju važnu ulogu u našoj ukupnoj kompatibilnosti sa drugim znakovima. Horoskop, dakle, određuje koga smatrate privlačnim - a ponekad je ta osoba vaša potpuna suprotnost.

Veza između suprotnih horoskopskih znakova je zasnovana na polaritetetu. Poznati i kao sestrinski znaci, ovi horoskopski znaci su na točku Zodijaka udaljeni 180 stepeni jedan od drugog.

I dok je zabavljanje dovoljno teško samo po sebi, dodajte u jednačinu i to da možda izlazite sa nekim ko je potpuno drugačiji od vas. Užas ili je možda daleko bolje nego da se zabavljate sa nekim ko bi mogao da bude vaš blizanac? Naime, suprotni horoskopski znakovi su savršeno međusobno izbalansirani, što objašnjava zašto bi mogli da osetite veoma snažnu privlačnost prema njima.

Ljubavni par, brak, bračni par, podrška, srećan par Foto:Shutterstock

Ovo su potpuno suprotni horoskopski znakovi koji se, prema portalu "Your Tango", privlače kao ludi.

Ovan i Vaga

Iako se čini da su sasvim suprotni, pak su savršeni spoj. Njihove razlike su ono što ih čini tako sjajnim parom.

Možda su oboje malo tvrdoglavi ili se svađaju dok ne polude, ali su jednako šarmantni. Kada podlegnu međusobnim čarima, oboma im je teško da kažu "ne" ljubavi.

Postoji nešto uzbudljivo u preuzimanju rizika, a kada se spoje vatreni i vazdušni znak, njihova energija pojačava ovo uzbuđenje. Ovan može da nauči Vagu da se s vremena na vreme opusti bez osećaja krivice ili iscrpljenosti, dok Vaga može da nauči Ovna da se bori pošteno i da bude razumniji u svojim životnim očekivanjima.

Bik i Škorpija

Oba znaka su neverovatno strastvena i senzualna, što njihovo partnerstvo čini bajkovitim kada su u pitanju odnosi u spavaćoj sobi. Ovi znaci su fizički veoma usklađeni.

I oba znaka su veoma uspešna. Bik zna kako da prebrodi čak i najteže situacije bez odustajanja, dok Škorpija zna da je za uspeh potrebno mnogo pameti i odlučnosti. Ono što nedostaje jednom znaku u kvalitetima je upravo ono što drugi znak ima, zbog čega se njihove suprotnosti toliko privlače.

Ljubavni par muškarac i žena Foto: Pexels

U komunikaciji, Bik je skloniji da bude direktniji od Škorpije, koja ima tendenciju da bude intuitivnija. Takođe, oba horoskopska znaka su izuzetno odana i otići će na kraj sveta jedno za drugim kada su ozbiljno zaljubljeni.

Blizanci i Strelac

Oba znaka imaju različite ličnosti, u zavisnosti od raspoloženja. Iako ne osećaju uvek istu stvar u isto vreme, ovi znakovi se razumeju, posebno kako je to biti otvoren i pričljiv jedan minut, a ćutljiv i rezervisan sledećeg trena. Ovo međusobno razumevanje čini njihovu vezu jačom od većine jer nema preispitivanja zašto menjaju ponašanje i raspoloženje niotkuda.

Ova dva horoskopska znaka imaju jaku prijateljsku vezu, što je važno za očuvanje veze. Naravno, Blizanci, ponekad mogu da budu podmukli, dok je Strelac skloniji da kaže kako stvari zaista stoje. Zbog toga može da dođe do pogrešne komunikacije, ali oni to nadoknađuju tako što su prvo prijatelji, pa tek onda ljubavnici i što koriste svoje zajedničke interese da ostanu bliski.

Rak i Jarac

Ova dva znaka su veoma privučeni jedno drugom zahvaljujući zajedničkoj osnovi koju dele. Oni su u biti veoma uspešni i promene u životu doživljavaju kao pametne i važne.

Njih dosta toga povezuje. Porodica i ljubav su im veoma bitni, a obično imaju i slično razmišljanje kada su u pitanju izlasci, seks i brak.

Veća je verovatnoća da će Rak u ovakvoj vezi biti ekstrovertan sa užurbanijim društvenim životom, dok će Jarac da bude skloniji kućnoj zabavi, što su dve velike suprotnosti koje igraju važnu ulogu. Biće trenutaka kada će Rak da poželi samo da ostane kod kuće i kada će Jarac hteti da izađe na zabavu, što ovakvom paru daje zdravu dozu od oba sveta.

Ljubavni par muškarac i žena Foto: Pexels

I dok Rak može da promeni mnogo različitih raspoloženja u toku jednog danu, Jarac je smireniji i daje Raku priliku da ima sa kime da razgovara kada se oseća posebno neraspoloženo.

Lav i Vodolija

Lav voli da bude glavni i da preuzme komandu nad prostorijom, što znači da voli osećaj reda da bi mogao da kontroliše. Vodolije su upravo suprotne - ne osećaju nikakvu potrebu da drže kontrolu dok se ludiraju kroz život.

A ako ta osobina ne izludi Lava, Vodolijina hladnoća sigurno hoće. Vodolija nisu tip osobe koje dele ljubav sa bilo kim, dok Lav ima tendenciju da bude veoma topao i strastven.

Naravno, postoje ljudi u životu Vodolije koji imaju pristup njihovoj toplijoj strani, ali je to uglavnom rezervisano za one koji ih prihvataju baš onakvima kakvi zaista jesu. Sa druge strane Lavovi imaju tendenciju da previše brinu o tome šta drugi misle o njima. Zato, u vezi sa Vodolijom Lav ima tendenciju i da se mnogo više opusti.

Devica i Ribe

Device su možda previše rezervisane u životu, dok su Ribe više "hodajući tornado" nego osobe. Međutim, postoji zajednička fascinacija među njima. Pre svega, oba znaka mogu da imaju svoje strahove i brige o različitim stvarima, ali kroz šta god jedan da prolazi, drugi je spreman da pomogne koliko god je to moguće.

Oba znaka su neverovatno nesebična i naklonjena u ljubavi, tako da među njima nikada ne nedostaje intimnosti.

Ribe ipak teže idu sa tokom života, dok Device pokušavaju da ostanu što prizemljenije. To može da dovede do napetosti između njih, ali sposobnost oba znaka da prihvate jedno drugo uvek nadmašuje njihovu napetost i nerviranje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    15. mart 2023 | 22:50

    Nema veze sa zivotom

  • Riba -zena-Devica- muškarci.

    15. mart 2023 | 21:37

    Zajedno vec skoro 40 godina? Ima i ljutnje i tenzija pa i krathih svadja?? Ali sex sve izbrize i ludacki se zelimo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA