Vreme čitanja: oko 3 min.

Najsrećniji dani ove sedmice za svaki znak Zodijaka: 2 datuma su posebno važna

Vreme čitanja: oko 3 min.

Obilje pozitivne energije iniciraće mnoge znake Zodijaka da se narednih dana prepuste i oslobode svega onoga što ih koči u životu

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Zanimljiv planetarni ples na nebu ove sedmice donosi značajan priliv energije mnogim pripadnicima Zodijaka.

Kako piše "Yourtango", mnogi će zakoračiti u novo poglavlje života koje će ih podsetiti da se prave stvari dešavaju tek onda kad iskorače iz zone komfora.

Astrolozi izdvajaju najsrećnije dane za svaki horoskopski znak od 13. do 19. marta 2023. godine.

Ovan

Vaš najsrećniji dan ove sedmice biće utorak, 14. mart. Oslobodite se svih stega i ograničenja koja ste sami sebi nametnuli i hrabro uplovite u nove priče - čekaju vas prelepa dešavanja.

Bik

U četvrtak, 16. marta vas će zapljusnuti talas velike sreće. Možda ćete tog dana razotkriti neku veliku tajnu ili ćete se upustiti u nešto sasvim novo, što će za vas biti plodnosno i berićetno u narednom periodu.

Blizanci

Kao i osobe rođene u znaku Bika, i vama će najsrećniji dan ove sedmice biti četvrtak, 16. mart. Ovaj dan je kao stvoren da preuzmete inicijativu i pokrenete se - iskoristite priliku i podršku koju vam zvezde šalju!

foto Pixabay foto Pixabay

Rak

Velika količina pozitivne energije zapljusnuće vas u četvrtak, 16. marta i naterati da verujete u sebe i svoje sposobnosti. Nešto što ste odavno priželjkivali da uradite sada imate šansu da pokrenete; samo verujte u sebe i uspeh neće izostati.

Lav

Merkur je planeta komunikacije i pomoći će vam da ove sedmice “Izmerite” svaku reč koju budete uputili drugima, ali i sebi. Najsrećniji dan za komunikaciju biće nedelja, 19. mart. Velike su šanse da ove sedmice doživite pozitivna iznenađenja na ljubavnom planu.

Devica

Venera u Biku pomaže vam da odredite šta je najbolje za vas, a konačnu “presudu” na tu temu donećete u četvrtak, 16. marta. Odluka koju budete doneli može da ima dalekosežne posledice po vaš život - naravno, u pozitivnom svetlu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA