Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MART: Ovnove čeka veliki račun, dok se Škorpije bore sa nervozom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, Zodijak, Astrologija, Horoskopski znaci, misterija, zvezde, kosmos Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Jedna osoba vam nudi pomoć, ali vi niste sigurni koji su njeni motivi i oklevaćete da li da pomoć i prihvatite. Mogućnost da neplanirano potrošite veću sumu novca. Osoba iz prošlosti je ponovo uzdrmala vaš svet. Može doći čak i do tajnog susreta.

BIK

Ponuda koja je vrlo primamljiva, ali niste sigurni da li je povoljna po vas. Pokušajte da ne odlučujete na brzinu. U emotivnom segmentu – u mogućnosti ste da se ponovo susretnete sa bivšim partnerom. Verovatno nećete moći da odolite.

BLIZANAC

Nervozni ste zbog razgovora koje morate obaviti. Koliko god se pripremali, bojite se da ćete u odsutnom trenutku izgubiti koncentraciju. U emotivnom segmentu – mogućnost neočekivanog kontakta sa osobom koju dugo niste videli.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

RAK

Odličan momenat da napravite odlučujući korak sa nekim poslovnim saradnikom. Ne ustručavajte se da iskažete svoje mišljenje. Sagovornici će lako prihvatati vaše predloge. U emotivnom segmentu – flertovanja i zanimljiva dešavanja.

LAV

Prosto ćete oduvati argumentima svakog sagovornika. Teško onima koji vam se nađu na putu, jer nemate nameru da se zaustavite. Ambicioznost je naglašena. U emotivnom segmentu – pokažite voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje.

DEVICA

Ne propuštajte da obavite ono što imate od obaveza, jer je izvesno da bi vam to u kraćem narednom periodu moglo doneti poslovnu problematiku. Jake strasti prema jednoj osobi i verovatno je da ćete se prepustiti i uleteti u avanturu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA