≫ 

Vreme čitanja: oko 5 min.

NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci konačno mogu da odahnu, Škorpije ulaze u lepu emotivnu vezu

Vreme čitanja: oko 5 min.

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
Proleće

Shutterstock

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

U ovoj nedelji imamo Merkur u znaku Ovna, Venera je već u Biku. Sunce prelazi u vatreni znak Ovna. Mars krajem nedelje nakon dužeg vremena napušta znak Blizanaca i prelazi u kardinalni vodeni element u znak Raka.

Tako da ova nedelja nagoveštava bitne promene na mnogim poljima. Bićemo direktniji u komunikaciji, ali na nekim poljima stabilniji. Nedelja koja je na svoj način uvertira za jedno turbulentno proleće u koje ulazimo na samom početku sedmice.

Pluton nakon dugog vremena napušta znak Jarca i zakoračiće u susedni znak Vodolije. Dakle, udahnite duboko i krenite u nova dešavanja.

Ovan

Posao: Jedna dinamična nedelja na ovom polju. Dosta ćete raditi, bićete aktivni i zadovoljni, samo budite obazrivi u prvoj polovini nedelje. Nije vreme za bilo kakve promene. Već od kraja nedelje možete odahnuti i uživati u plodovima rada.

Ljubav: Ove nedelje ćete se lepo osećati. Bićete vedri, veseli i šarmantni. Moguće je da vam jedna osoba privuče pažnju. U prvoj polovini nedelje izbegavajte ulazak u veze. Od polovine nedelje se opustite i uživajte. Zauzeti lepa nedelja, ali su manje nesuglasice moguće.

Zdravlje: Obratite pažnju na digestivni trakt.

Bik

Posao: Odlična nedelja da se mnoge nerešene stvari, ako postoje, realizuju u vašu korist. Krajem sedmice bićete puni energije u obavljanju vaših svakodnevnih aktivnosti, ali budite obazrivi i ne verujte svemu što čujete.

Ljubav: Lepa nedelja za ulazak u emotivne veze. Zauzeti, više vremena posvetite voljenoj osobi i uživajte u vašim intimnim trenucima. Izbegavajte tajne prepiske i flertove.

Zdravlje: Dobro se osećate. Prolazni problemi sa snom su mogući, radite na tome i više odmarajte.

Blizanci

Posao: Konačno možete da odahnete krajem nedelje. Bićete lepo raspoloženi i posao vam neće teško pasti. Konačno će uslediti zadoovljstvo finansijama. Savet: obratite pažnju na potrošnju novca. Otvoriće se mogućnost ili ideja o pokretanju nekog biznisa, možda čak i saradnji sa prijateljima.

Ljubav: Divna druga polovina nedelje. Moguća su lepa poznanstva i ostvarenje želja na ovom polju. Zauzeti, uslediće bolja komunikacija sa voljenom osobom. Mogućnost ulaska u tajnu vez, budite mudri.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i hormone.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena

Foto:Pixabay

Rak

Posao: Dobra nedelja, bićete aktivniji nego inače, a vrlo brzo i zadovoljni rezultatima. U prvoj polovini nedelje moguće nesuglasice i nesporazumi sa saradnicima. Ostanite smireni.

Ljubav: Bićete ispunjeni lepom energijom i prijatnim osećanjima. Neko će vam pokrenuti emocije. Dobra komunikacija sa suprotnim polom, dosta flerta. Zauzeti, vama predstoji planiranje zajedničkog života i proširenje porodice. Ako je bilo problema u odnosu sitacija se popravlja.

Zdravlje: Energija se vraća i dobro se osećate. Blagi oprez od lakših povreda.

Lav

Posao: Jedna dobra uspešna nedelja. Bez većih promena na ovom polju. Finansije dobre.

Ljubav: Lepo se osećate. Moguće da vam neko privuče pažnju preko posla. Lepa nedelja i za zauzete, mogućnost planiranja nekog putovanja.

Zdravlje: Možda će vam trebati više odmora. Prolazna uznemirenost je moguća.

Devica

Posao: Jedna aktivna i uspešna nedelja. Ostvarenje vaših planova je vrlo blizu i bićete zadovoljni. Mogućnost manjih nesporazuma sa saradnicima, ali će se sve brzo rešiti. Ne ogovarajte.

Ljubav: Očekujte ulazak u avanturu. Možda vam neko ko ne živi blizu vas privuče pažnju. Zauzeti, izbegavajte sukobe sa voljenom osobom. Razmišljajte malo i o svojim postupcima.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Vaga

Posao: Možete očekivati promene koje će vas radovati i doneti srećne trenutke na polju posla. Svi koji se bave javnim poslom mogu očekivati uspeh.

Ljubav: Nije nedelja za započinjanje novih emotivnih veza. Mogućnost ulaska u avanture, da. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom. To što vam smeta, smeta vam sa razlogom, ali rešenje je da razgovarate.

Zdravlje: Mogućnost prolaznog osećaja malaksalosti i premora. Ide lepo vreme, pa više vremena provodite u prirodi.

Škorpija

Posao: Radićete i posao vam neće teško pasti. Bićete zadovoljni svojim radom i rezultatima, kao i finasijama.

Ljubav: Mogućnost ulaska u lepu emotivnu vezu. Naglašena poznastva i emotivni trenuci u ovoj nedelji. Zauzeti. planiranje zajedničkog života ili proširenje porodice. Lepa nedelja za ljubav i potomstvo.

Zdravlje: Mogućnost problema sa cirkulacijom, prekontrolišite svoje zdravlje.

Strelac

Posao: Sada je vreme da vam se planovi realizuju. Bićete srećni zbog promena koje će vas veoma visoko popeti na poslovnoj i finansijskoj lestvici. Očekujte pozitivne vesti. Finasije dobre.

Ljubav: Mogućnost zanimljivog poznanstva, iako ste sebi zacrtali neke potpuno drugačije ciljeve i dali neki drugi fokus. Neko vam, jednostavno, može pokrenuti emocije. Zauzeti, konačno je vaš odnos onakav kakav treba da bude.

Zdravlje: Prolazne prehlade su moguće, pa poradite na podizanju imuniteta.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena

Foto:Pixabay

Jarac

Posao: Vreme kada možete očekivati prosperitet i dobre finansije, lepo ste posložili ciljeve i zadatke. Pripazite se manjih nesuglasica sa autoritetima, a i ako do toga dođe, ostanite smireni i birajte reči.

Ljubav: Lepa dešavsanja su na pomolu, a vi ste na to spremni, jer se sjajno osećate. Zauzeti, uživajte u društvu voljene osobe i zajedničkim izlascima. Strast se vraća u vaš odnos.

Zdravlje: U prvoj polovini nedelje možete biti pomalo depresivni, mentalno iscrpljen. Međutim, već druga polovina nedelje donosi bolje raspoloženje i dobro zdravstveno stanje.

Vodolija

Posao: Zadovoljstvo i napredovanje na polju posla. Bićete zadovoljni, jer će ponude koje budu usledile zaista davati bolju perspektivu i nove mogućnosti. Može uslediti i zanimljiv poziv iz inostranstva.

Ljubav: Prva polovina nedelje daje mogućnost lepih emotivnih dešavanja. U drugoj polovini nedelje može doći do manjih nesuglasica sa voljenom osobom. Otvoren razgovor u kojem god da ste odnosu rešiće stvari.

Zdravlje: Bez većih problema. Dobro se osećate.

Ribe

Posao: Realizaciju vaših planova je tu. Mnogo pozitivnih vesti i odličnkih ponuda vam mogu doneti uspeh, ali i veće samopouzdanje, ali to ste i zaslužili. Bili ste vredni tokom zime. Snage i entuzijazma vam neće manjkati.

Ljubav: Ova nedelja može doneti bolje raspoloženje i prijatne trenutke na ovom polju, jer ćete biti otvoreni za nove ljude u vašem životu. Mogućnost manjih nesuglasica i prolaznog nezadovoljstva kod zauzetih, u prvoj polovini nedelje. Do kraja nedelje gledajte da izgladite sve što treba.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu. Mogućnost problema sa očnim pritiskom.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA