Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. MART: Bikovima se ostvaruju planovi, Vodolije raspoložene za flertovanje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas se potrudite da ne budete impulsivni u odlukama. Znam da vas neki ljudi  nerviraju, ali ako su vam poslovno važni, pokušajte da ostanete smireni. Možete preokrenuti svoju emotivnu situaciju, ako pokažete stabilnost u odnosu sa voljenom osobom.

BIK

Tokom ovog dana imate odlične mogućnosti da neke prilike iskoristite, pa čak i one koje mislite da ste propustili. Ostvarićete ono što ste planirali. Ne budite prezahtevni prema voljenoj osobi, pokažite nežniju crtu svoje ličnosti.

BLIZANCI

Nemate mnogo vremena da razmišljate o nekoj ponudi – druga strana će od vas zahtevati da se brzo odlučite. Pokušajte da poslušate svoju intuiciju. Ne dopada vam se situacija u vezi sa voljenom osobom, ali za sada ne želite da potencirate na razjašnjenjima.

Horoskop zodijak Foto: Profimedia

RAK

Dobar je momenat da podsetite nekoga na uslugu koju vam duguje. Sve što ste planirali, danas bi trebalo i da pokrenete, jer je izvesno da ćete imati dovoljno snage i volje. U emotivnom segmentu - strastan kontakt sa voljenom osobom.

LAV

Vaši planovi se dobro ostvaruju, ali ćete morati da napravite promene i uklopite se u trenutne okolnosti. Moraćete takođe da date prioritet i nekim drugim situacijama u poslovnom segmentu. Mogućnost za neplaniran kontakt sa simpatijom.

DEVICA

Dan koji je više nego dobar za sve vrste pregovora i dogovora. Stoji vam jaka i inspirativna komunikacija sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Neko pokazuje veliku inicijativu prema vama i to vam se dopada. Daćete ovoj osobi šansu da vam se približi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA