Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. MART: Blizancima je potreban odmor, Jarčevi zadovoljni emotivnom situacijom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas ste usporili, za sve vam je potrebno više vremena nego inače. I pored ovoga, pred vama je dosta uspešan dan. Večernji sati su dobri za kontakt sa emotivnim partnerom, a ukoliko ste usamljeni spremni ste za flertovanje i dopisivanje.

BIK

Imate odličan nastup i komunikaciju sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Ne ustručavajte se da pokrenete pitanja koja su vam važna u poslovnom segmentu. Od strane voljene osobe danas osećate veću podršku i razumevanje nego inače.

BLIZANCI

Dosta vas umaraju kontakti sa drugima, pa ćete povremeno biti nervozni i teški za komunikaciju. Neke planove ćete verovatno morati da odložite. Voljena osoba vas pomalo umara svojim zahtevima. Potreban vam je odmor.

Horoskop, astrologija, devojka, žena, jesen, mesec, zodijak Foto: Pixabay

RAK

Blaga nervoza, naročito tokom popodnevnih sati. Moguće je da ćete neke situacije u poslovnom segmentu preuveličati. Ne rešavajte sve probleme odjednom, napravite organizaciju. O nekom vrlo intenzivno razmišljate.

LAV

Zaista mnogo očekujete od dogovora koje ste pokrenuli, ali je malo verovatno da će tokom ovog dana išta od toga biti i realizovano. Sve ostaje na čekanju. Pokušavate da se uskladite sa voljenom osobom, ali to dosta teško ide.

DEVICA

Danas može doći do zastoja u poslovnom segmentu ili će se pak pojaviti situacije kojima ćete morati da date prioritet i ono što ste isplanirali ostavite za drugi dan. Neko vam je konstantno u mislima i ovu osobu ne možete da izbacite iz glave.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA