Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MART: Kod Ovnova napeto u emotivnim odnosima, kod Rakova nesporazumi

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Brak horoskop

Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Niste sigurni da li je pravi trenutak da pokrenete planove koje ste danima razrađivali u glavi. Ako nemate baš sve informacije koje su vam potrebne, sačekajte. Malo napetosti u emotivnim odnosima – trenutno se ne razumete najbolje. Ne potencirajte na tenziji.

BIK

Osećate pritisak vezan za poslovne situacije koje su vam bitne. Ipak, odajete utisak osobe koja zna šta hoće. Ne dozvolite da drugi otkriju šta se dešava u vama. Umete da učinite da se partner oseća loše, jer znate njegove slabe tačke.

BLIZANCI

Pokušavate da ostvarite dobru komunikaciju sa saradnicima, ali vam se čini da vaše reči baš i ne dopiru do njih. Imate osećaj da vam se neke stvari rade “iza leđa” i da nemate prave informacije. U emotivnom segmentu – ljubomora i pritisak od strane partnera.

horoskop, astrologija, zodijak

Foto: Pixabay

RAK

Sa malo truda možete zaobići probleme u poslovnom segmentu, jer ćete umeti da se prilagodite ljudima sa kojima radite. Mogući nesporazumi sa kolegom, ali kratkog daha. U emotivnom segmentu – otvorite se prema osobi koja vas interesuje.

LAV

Sami sebi namećete presiju, ali nekako uspevate da sa ovim izađete na kraj i ostvarite solidne rezultate. U emotivnom segmentu – želite razrešenje nekih situacija sa partnerom, ali ne da vi budete osoba koja inicira, pa ćete čekati drugu stranu da se pokrene.

DEVICA

Iako neka pitanja teško pokrećete, generalno ste zadovoljni rezultatima ovog dana. Čini vam se da su neki ljudi spremni da vam izađu u susret. U emotivnom segmentu – razumevanje i sklad sa osobom koja vam je draga. Naglašena nežnost.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA