Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. APRIL: Bikovi danas lako pronalaze rešenja, Device lako postižu dogovor

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Planete, sunčev sistem, zodijak, astrologija, horoskop Foto:Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Ne samo da danas imate mogućnosti da lako završite i sa redovnim i sa nekim zaostalim obavezama, već vam je i raspoloženje odlično i širite pozitivnu atmosferu. Mogli biste da ostvarite komunikaciju sa nekim koga jako dugo niste čuli niti videli.

BIK

Energija današnjeg dana vam odgovara, jer vas pokreće, čini vas posvećenim i odgovornim. Bićete hladne glave u svim situacijama i lako ćete pronaći rešenje. Veliki emotivni podsticaj i potpuna usklađenost sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Danas ste dosta hladne glave i uspevate da smirite neke situacije u poslovnom segmentu. Dva puta merite, jednom secite – i to će se pokazati kao najbolji savet za vas. Odličan dan za emociju, bliskost i lepe trenutke sa voljenom osobom.

Horoskop, horoskopski točak Foto: Shutterstock

RAK

Umećete na pravi način da pristupite zahtevnim saradnicima, jer ste dovoljno strpljivi i spremni na prilagođavanje. Osećate veliku privlačnost prema osobi koju ste skoro upoznali preko prijatelja. Jači kontakt i zanimljiva komunikacija.

LAV

Danas želite da svoju energiju trošite samo na ono što je vama bitno, pa ćete sve druge stvari potiskivati i gurati u drugi plan. Imaćete solidan i korektan odnos sa saradnicima. U odnosu sa voljenom osobom – vreme je da inicirate dešavanja.

DEVICA

Praktični ste, racionalni – lako postižete dogovor i kompromis sa drugima. Mogućnost priliva novca, ali pre kroz dodatne nego redovne poslove. Danas možete na pravi način prići osobi koja vas privlači ili pak trezveno razgovarati sa voljenom osobom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA