Vreme čitanja: oko 3 min.

Šta nam donosi Pluton u Vodoliji: Ovnovi, Lavovi i Vage biće miljenici sreće

Vreme čitanja: oko 3 min.

Tranzit planete transformacije kroz znak Vodolije donosi velike promene i preokrete, kako na globalnom tako i na ličnom planu

  • 5

Pluton, planeta krize, pobuna, transformacija i novog rađanja ušla je u znak Vodolije 23. marta i boraviće u ovom vazdušnom znaku do 2044. godine.

Kako za Telegraf.rs kaže astrološkinja Aleksandra Bjeljac, Pluton je boravio u Vodoliji od 1777. do 1797. godine, kada je doneo velike nemire i revolucije. Tako će, najavljuje naša astrološkinja, biti i sada; Pluton će doneti razotkrivanje mnogih tajni, mnoge maske će pasti, doći će do pada kriminalnih struktura…

Sve u svemu, trebalo bi da se pripremimo za novo poglavlje u životu.

- Ovaj period tranzita Plutona kroz Vodoliju je dug i možda ga nećemo u startu odmah osetiti na pravi način, ali će vremenom on pokazati fatalnost i svoje pravo lice - kaže Aleksandra Bjeljac.

- Pluton će se vraćati u znak Jarca, a polovinom maja ove godine napraviće lošiji aspekt na relaciji Bik - Vodolija. Jupiter i Pluton biće u lošem aspektu, pa bi u tom periodu trebalo da budemo oprezni kad je novac u pitanju. Nije dobar period ni za sudske sporove.

Drugi aspekt je, najavljuje astrološkinja Bjeljac, od jula do septembra, kad će Pluton praviti kvadrat sa Južnim i Severnim čvorom, što može da dovede do problema u afričkim zemljama.

Kako na globalnom planu, tako će i na ličnom planu Pluton u Vodoliji svakom horoskopskom znaku doneti promene.

Ovan

Vreme koje je pred vama donosi ostvarenje vaših najvećih želja. Budite spremni na to da će mnoga vaša prijateljstva doživeti krah, ali ćete isto tako sklapati nova.

Bik

Pluton će mnogima doneti uspon u karijeri i promene poslova. Budite istrajni i spremni da prihvatite promene koje će uslediti.

Blizanci

Vama ovaj period donosi završetak edukacije, kao i promenu životne filozofije. Neki Blizanci će odlučiti da promene mesto stanovanja, a biće i onih koji će se odvažiti da se odsele van granica svoje zemlje.

Blizanci, horoskop, zodijak, astrologija, devojke, žene Foto:Pixabay

Rak

Stiže period kad ćete se konačno osloboditi kredita, pozajmica, dugovanja…, svega što vas je finansijski opterećivalo u prethodnom periodu. U drugim sferama života bićete strastveni, aktivniji, prodorniji.

Lav

Pluton u Vodoliji tera vas da se pokrenete. Slobodni Lavovi će ući u zajednicu ili brak, a oni koji su u lošim brakovima doneće odluku o razvodu. Odlično je vreme za pokretanje partnerskih poslova.

Devica

Čekaju vas promene u svakodnevici; oslobodićete se starih navika, promenićete način života, mnogi od vas će promeniti posao. Čeka vas prosperitet na mnogim poljima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA