Vreme čitanja: oko 14 min.

ASTRO VODIČ: Kod Blizanaca ove nedelje oscilira raspoloženje, Vodolije mogu sve i sve im je dato

Vreme čitanja: oko 14 min.

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period od 03. do 09. aprila 2023. godine

  • 0
Horoskop zodijak

Foto: Profimedia

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele? Čega bi trebalo da se čuvate, a šta će vas prijatno iznenaditi?

Astrolog Olga Savić tumači za vas položaje planeta i sugeriše na šta bi trebalo da obratite pažnju.

Ovan, horoskop, zodijak, astrologija

Foto: Pixabay

OVAN

Hrana

Preterujete sa hranom, jer jedete na nervnoj bazi. Trenutno ne uspevate da pronađete način da se zaustavite u impulsivnom grickanju. U drugom delu nedelje su mogući i stomačni problemi.

Ljubav

Pun Mesec u znaku Vage i vašem partnerskom polju doneće pojačane aktivnosti i dosta dešavanja sa voljenom osobom, ali može ukazati i na komplikacije u porodičnom životu i izneti neku problematiku na dnevni red između partnera i vas. Voljena osoba može biti posebno naporna i zahtevna, pa i ljubomorna – a vaše reakcije mogu biti prilično impulsivne i burne. Ukoliko ne budete u stanju da se dogovorite i jedno drugom popustite – možete ući u period koji će uticati na stabilnost vašeg odnosa. Slobodni Ovnovi – okrenutost ka prošlosti ili ulazak u odnos koji je sličan onome što ste već prošli.

Posao

Jačanje ambicija i produktivnosti, što jeste pozitivno – ali sa druge strane – potrebno je dobro odmeriti kako ćete nastupiti prema saradnicima, jer je moguće da u preteranoj želji da se dokažete „izgorite“ ili napravite više štete nego koristi. Suština je da je sada potrebno pronaći balans i pravu meru – i ne žuriti nigde. Finansijski segment dodatno je u fokusu od ove nedelje – neke informacije koje dobijete verovatno vam neće odgovarati, moguće su vesti o smanjenju priliva ili o odlaganju isplata.

Zdravlje

Velike oscilacije energije, pojačana nervoza i osetljiv stomačni deo.

foto Pixabay

foto Pixabay

BIK

Hrana

Pokušaje da ishranu dovedete u red mogu kvariti povremeni talasi nervoze koji dovode do impulsivnih porasta apetita. Voće bi vam odgovaralo, naročito jabuke ili pak bobičasto voće.

Ljubav

Iako vam sve ono što se vezuje za porodicu, posao i finansije može donositi stres – odnos sa partnerom je u ovim danima korektan i vaša nervoza ne bi trebala da se u većoj meri odrazi na vas kao par. Umete da pronađete pravi model ponašanja, komunikacija neopterećeno teče, oboje pronalazite strpljenje jedno za drugo. Ukoliko se budete istinski „čuli“ – nećete imati većih problema. Slobodni Bikovi – harizmatičnost, šarmantnost i elokventnost su tu, pa nije čudno što ste primećeni i što ima više osoba koje su zainteresovane za vas. Da li ste spremni za ljubav ne znam, ali za flertovanje – o, itekako.

Posao

Verovatno će početkom nedelje doći informacije koje će vam dići pritisak, nasekirati vas ili pak doneti užurbanost u radnom okruženju koja će se svakako preliti i na vas. Moguće je da šefovi imaju neke nerealne zahteve ili vrše pritisak da se neki posao, obaveza ili projekat završi što pre. Ispetljaćete se svakako iz ovoga, ali će biti primetna nervoza u kolegijalnom okruženju. Po pitanju finansija ni na dalje nemate čist i rasterećen put i nervira vas što u nekim momentima morate da se dovijate i snalazite.

Zdravlje

Stomačni deo je osetljiv, a moguće su i prehlade.

foto Pixabay

foto Pixabay

BLIZANCI

Hrana

Apetita čas ima, čas nema. Prijali bi vam lagani obroci – oni sa pilećim ili ćurećim mesom (eventualno riba) u kombinaciji sa dosta povrća (zeleno lisnato povrće). Izbegavajte tešku i previše začinjenu hranu.

Ljubav

Kod vas će postojati oscilacije raspoloženja. U jednom trenutku ste pod uplivom lagane, fine i opuštene energije, komunikativni i zabavni – a u drugom se pretvarate u ćutologa, povlačite se ili postajete naporni i drugima i sebi. Ok, postoje situacije koje vas opterećuju i brkaju vam misli i raspoloženja – ali nemojte dozvoliti da to utiče na odnos sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci – u vašem polju tajni, podsvesti, misli – nagomilale su se planete i verovatno ukazuju da ste okupirani razmišljanjima o nekom. Za sada sve ostaje samo u vašoj glavi (eventualno bi moglo da se pokrene nešto što je tajno, neobično).

Posao

Shvatićete da nešto što ste planirali neće moći sada da se pokrene, ali ste spremni da sačekate pravi momenat. Vaš način funkcionisanja i razmišljanja postaje praktičan –bavite se onim obavezama i poslovima koji su vam isplativi i u onoj meri u kojoj drugi vrednuju vaš rad. Spremni ste da malo štedite sebe i da se ne dajete do maksimuma, kao do sada. Što bi se reklo – koliko para, toliko muzike. Ipak, trudite se da ne zapostavljate obaveze – vrlo brzo se mogu nagomilati i doneti vam opterećenje.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro, ali pomalo umorni i neaktivni.

horoskop, zodijak, astrologija, rak

Foto: Pixabay

RAK

Hrana

Više ćete voditi računa o tome šta i koliko jedu vaši ukućani ili osobe koje su vam bliske, nego što ćete razmišljati o sopstvenom načinu ishrane. Grickajte što više voće i povrće, ne grickajte sopstveni želudac.

Ljubav

Preosetljivost je prisutna kod vas. Pun Mesec koji se tokom ove nedelje dešava u polju doma i porodice ne mora da proizvede ne znam ni ja kakva dramatična dešavanja, ali će svakako doneti to da vi postanete nervozni, da lako reagujete, da se branite iako niste napadnuti ili pak da osećate pojačanu potrebu da zaštitite one koje volite. Suština vaših emotivnih relacija je mirna i stabilna, sve ostalo su distrakcije sa kojima ćete naučiti da se izborite. Slobodni Rakovi – talas podsećanja – možda ćete čuti nešto o bivšem partneru ili će vas jednostavno misli vratiti korak unazad. Proći će, prijatelji su tu za vas.

Posao

Ulazak Merkura u znak Bika će vam odgovarati – to je već energija koja vam prija, pa ćete se bolje snalaziti u dogovorima, kontaktima sa saradnicima, umećete jedni druge da pokrenete i više se razumete. Papirološka pitanja će lakše funkcionisati a jednim lepim delom i nervoza i žurba u poslovnom okruženju će utihnuti. Naravno da neće sve biti savršeno – postojaće i dalje neka forma pritiska na vas, ali ćete sada sa tim lakše izlaziti na kraj. Finansije – novci dolaze i odlaze, standardna situacija.

Zdravlje

Nervozni ste, pomalo možda i anksiozni ovih dana a neće vam prijati ni promenljivo vreme.

foto Pixabay

foto Pixabay

LAV

Hrana

Bićete ovih dana u priličnoj meri raspoloženi za klopu i uživanje u dobrom zalogaju. Nešto će vas više privlačiti kremasta, bogata, dooooobro začinjena hrana a povrće ćete uglavnom izbegavati.

Ljubav

Uglavnom je dobro. Da, postoje situacije koje vas blago iritiraju ili ćete nešto više brinuti – ali ovo su prolazna dešavanja koja neće u većoj meri uticati na odnos sa voljenom osobom. Trudićete se da pronađete dovoljno vremena jedno za drugo, iako će se obaveze kod oboje „gurati“ u prvi plan. Emocije i bliskost će pronalaziti put do vas i pored prepreka. Slobodni Lavovi – vama je dobro, bilo da postoji neko ko vas interesuje ili ne. Ukoliko razmišljate o nekom (pogotovo ako je to osoba iz prošlosti), nemojte da se iznenadite ako dođe do kontakta, neke informacije ili pak slučajnog susreta.

Posao

U svakom dogovoru ili svakom poslovnom kontaktu može u početnoj fazi postojati element tenzije, žurbe, intenziteta. Sa nešto više mira i strpljenja – rešenja su tu. Dakle, ovih dana nemojte žuriti – ništa vam što vredi pobeći neće, a sačuvaćete i ono malo živaca što vam je preostalo. Uspećete da pronađete pravi model funkcionisanja, onaj koji daje rezultate koji su vam potrebni. Po pitanju finansija – uspevate da „zatvorite“ neka dugovanja ili obaveze koje su vam donosile opterećenje u prethodnim danima.

Zdravlje

Nešto više stresa.

Devica, horoskop

Foto: Pixabay

DEVICA

Hrana

Uglavnom su vaše navike po pitanju ishrane dobre ovih dana. Izbegavajte tešku ili previše začinjenu hranu, jer to ni malo neće prijati vašem stomaku.

Ljubav

Ulazak Merkura u znak Bika vam definitivno prija, jer vam donosi vašu energiju, stabilnost, mir. Sa partnerom ćete umeti da pronađete zajednički jezik – doduše, više ćete pričati o praktičnim stvarima, o onome što se treba i mora obaviti zajednički – ali svejedno, razgovori će teći bez većih opterećenja. Možete eventualno pokrenuti i dogovor oko nekog kraćeg putovanja ili dešavanja koje bi vas oboje opustilo. Slobodne Device – vi se osećate prilično stabilno i dobro u ovim danima. Nervoza koja je postojala u vama je nestala i uživate u opuštenim kontaktima sa prijateljima i suprotnim polom.

Posao

Vi ćete biti jasni, precizni, praktični i pragmatični – a oni sa kojima ste u kontaktu će to umeti da cene. U ovoj se nedelji mogu pokrenuti interesantne poslovne priče i dogovori, otpočeti saradnje koje imaju šansu da potraju. Iako će neke situacije zahtevati hitrinu i žurbu – umećete da se snađete u dešavanjima i da se organizujete na pravi način. Dobra komunikacija na svim nivoima. Po pitanju finansija – prilično ste zadovoljni u ovom periodu, pronašli ste balans između priliva i troškova, a nešto i preostane.

Zdravlje

Početkom nedelje su moguće meteoropatske tegobe ili pojačane glavobolje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA