Vreme čitanja: oko 4 min.

Šta nam donosi pun mesec u Vagi: Prognoze za svaki znak Zodijaka

Vreme čitanja: oko 4 min.

Takozvani ružičasti mesec će u velikoj meri uticati na sve horoskopske znake

  • 0
Pun Mesec Foto: Pixabay

Tokom današnjeg i sutrašnjeg dana na nebu će se pojaviti takozvani ružičasti mesec, odnosno pun mesec u znaku Vage.

Kako najavljuju astrolozi, intenzitetu ovog "ružičastog meseca" doprineće i spoj Neputuna u Ribama i Venere u Biku.

U najpovoljnijoj varijanti, Neptun i Venera mogu da vas učine romantičnijim i senzualnijim. S druge strane, kako piše "Yourtango", ovaj aspekt može da istakne individualne strasti i interesovanja kakva do sada niste pokazivali.

Ovan

Vi već znate šta je ono što bi trebalo da uradite da bi vaša veza bila harmonična - morate početi da verujete sebi.

Ljubav ne funkcioniše onako kako vi mislite, ali dugujete sebi da neke stvari prevaziđete da biste mogli da uživate u emotivnoj vezi. Vreme je da se pozabavite starim ranama, jer trenutno imate punu podršku planeta da prihvatite istinu i uzmete svoj život u svoje ruke.

Bik

Ovo je vreme kad bi trebalo da se podsetite zašto je važno da najpre volite i prihvatite sebe. Divno je biti u paru, ali je isto tako važno da budete svesni koliko vredite. Takva energija otvara prostor za ljubav.

Ovih dana neke neočekivane informacije mogu vam pomoći da razvijete bolji odnos sa voljenom osobom, a pre svega sami sa sobom.

Blizanci

Više ćete biti fokusirani na karijeru i prijatelje nego na voljenu osobu. Pokušajte da uključite partnera u svoju svakodnevicu.

Ali, ako se premišljate da li bi to trebalo da uradite, vreme je da se zapitate da li je osoba sa kojom ste u vezi neko ko vas ispunjava ili sa njom samo trošite vreme.

foto Pixabay foto Pixabay

Rak

Nikad ne bi trebalo da se osećate kao da vas emotivna veza u kojoj ste sputava. Nikad ne bi trebalo da odustanete od vaših snova samo da biste bili osoba koja je potrebna vašem partneru.

Dajte sebi dozvolu da ostvarujete svoje snove i želje, umesto da se konstantno prilagođavate željama voljene osobe zarad “mira u kući”. Dugujete sebi da svoj život učinite bajkovitim.

Lav

Zabavno je izjaviti nekome ljubav, ali vodite računa da ne zapostavite razgovore koji se odnose na budućnost vaše veze i rešavanje problema koji su neminovni kod svih parova.

Za vreme takozvanog ružičastog meseca razgovori postaju neophodni za održavanje i jačanje vaše veze. Moguće je da ćete romantični odnos podići na viši nivo.

Devica

Nemojte očekivati da će vaš partner naučiti da vam “čita misli” i da se ponaša u skladu sa tim. Za vreme “ružičastog meseca” poželećete da osoba koju volite bude prema vama romantična i da vam ispuni želje koje niste ni izgovorili.

Video: Horoskop za april 2023: Bik pred velikim ljubavnim izazovom, Jarca čeka ispunjenje želja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA