Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP za 19. APRIL: Bik oseća napetost, Ribe pronalaze mir u ljubavi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, zodijak, astrologija, planete Foto:Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Nervoza zbog kratkih rokova, ali i velike užurbanosti koja je naglašena u poslovnom segmentu. Ako očekujete pomoć kolega - ona će danas ili izostati ili će biti minimalna. Ne budite nervozni u odnosu sa voljenom osobom. Ne treba vam rasprava.

BIK

Na površini odajete utisak stabilne osobe koja zna tačno šta hoće, dok iznutra treperite. Neke situacije vam izazivaju nervozu i osećate jaku napetost. Velika emotivna očekivanja. Nemojte biti razočarani ako nešto ne ide onako kako ste vi mislili.

BLIZANCI

Neka rešenja danas se mogu naprasno otvoriti. Takođe, možete saznati iznenađujuće informacije koje su vam bitne za dalje funkcionisanje u poslu. Kontakt sa prijateljima može se pretvoriti u zanimljivo dešavanje. Poznanstva sa novim osobama.

Dan zaljubljenih Foto: Shutterstock

RAK

Verujem da ćete se posle ovog poslovnog dana potpuno iscrpljeni strovaliti u krevet. Pred vama su jurnjava, žurba, nerviranje, kontakti sa mnogo osoba - svega će biti, samo mira ne. U emotivnom segmentu - premalo vremena za voljenu osobu.

LAV

Za danas će vam i te kako biti potrebna lista prioriteta jer teško je da ćete moći da budete ažurni po pitanju svih obaveza. Moraćete da radite ono što je od ključnog značaja. U emotivnom segmentu imate kontrolu u svojim rukama - dobar kontakt sa suprotnim polom.

DEVICA

Iako će danas biti dosta napetih momenata i situacija u kojima ćete morati da pokažete svu svoju pamet i snalažljivost, čini mi se da ćete krajnjim rezultatima biti više nego zadovoljni. Lako ostvarujete komunikaciju sa osobom koja vas interesuje.

Video: Horoskop za april 2023: Bik pred velikim ljubavnim izazovom, Jarca čeka ispunjenje želja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA