Vreme čitanja: oko 3 min.

Horoskop otkriva lažne srodne duše: Ovi znaci govore da ste naleteli na pogrešnog muškarca

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kako da znate da on nije “onaj pravi”? Astrolozi imaju odgovor

  • 1
Muškarac i žena, loš sastanak, loš dejt Foto: Shutterstock

Kad neka osoba nije “ona prava” za nas u emotivnom smislu, mi to znamo, ali nam je teško da to priznamo sebi i da se suočimo sa istinom. U tom razotkrivanju astrologija može da nam pomogne i da nam “otvori oči” u samom startu.

Kako piše Yourtango, svaki horoskopski znak već posle nekoliko susreta može da prepozna ko je njegova lažna srodna duša.

Ovan

Ukoliko osoba ne izaziva strast u vama, uzalud ulažete vreme i energiju. Vaša srodna duša je neko ko je pun energije i entuzijazma i ko vas uzbuđuje i fizički i emocionalno. Ne želite nekoga ko uporno ostaje u svojoj zoni komfora i odbija da iskusi nešto novo.

Bik

Vi se ne ustručavate da naglas kažete ono što vam je potrebno. Ukoliko osoba sa kojom ste u vezi ne ispunjava vaše želje, niti se trudi da ih čuje, znajte da vaša ljubavna priča neće potrajati. Ne želite partnera uz kojeg ćete se osećati nesigurno i nezaštićeno.

Blizanci

Partner koji ne voli da razgovara, da se šali i da vas prati u ispunjavanju vaših želja nije dobar izbor za vas. Čak i ako se zaljubite u nekog takvog, vremenom će početi da vam smeta njegova statičnost, pa ćete potražiti osobu koja može da parira vašem vedrom detinjem duhu.

Horoskop, blizanci Foto: Shutterstock

Rak

Znaćete da osoba sa kojom ste u vezi nije vaša srodna duša ako osetite da ne prihvata vašu emotivnu i ranjivu stranu. Partner koji je idealan za vas je onaj koji se neće libiti da razgovara sa vama o svemu, a posebno o onome što osećate.

Lav

Znaćete da osoba nije ona prava za vas ukoliko očekuje da vi uradite sve - da organizujete izlaske, da se bavite svakodnevnim obavezama, da pripremate hranu i odlučite gde ćete otići na izlet ili na odmor. Partner koji očekuje da se prema njemu postavite kao roditelj nije onaj sa kojim možete da vidite svoju budućnost.

Devica

Kad partnerova nepromišljenost kod vas izazove uznemirenost, znaćete da je vašoj ljubavnoj priči došao kraj, ma koliko dugo da je trajala. Veoma ste osetljivi i ako voljena osoba ne razmisli pre nego što nešto kaže ili se ne obazire na to kako njegovo ponašanje utiče na vas, lako ćete mu reći zbogom.

Video: Sa ovim horoskopskim znakovima smeh je zagarantovan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kranp

    15. april 2023 | 08:33

    A ova kakvu facu napravila ne daj boze da se na nju naleti..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA