Vreme čitanja: oko 2 min.

4 znaka Zodijaka kojima je osvetoljubivost u krvi: Ako ih ostavite, dobro se čuvajte

Vreme čitanja: oko 2 min.

Raskid najčešće doživljavaju kao udarac na ego i zato su spremni da vam zagorčaju život

  • 4
Osveta

Foto: Shutterstock

Nisu sve emotivne veze dugovečne, ali kad raskid nije obostrana želja, stvari mogu dodatno da se zakomplikuju. Kad se ljubavna priča završi, većini ljudi treba nekoliko nedelja da analiziraju raskid, jadikuju i usvoje pouke iz veze.

Ali, postoje i oni koji (ne)svesno odbijaju da se lako vrate u normalu.

Pitaju se gde je nastao problem, a neki mogu čak posumnjati da ih je partner varao. Raskid je za njih udarac na ego, što ih može podstaći da traže odmazdu kako bi, veruju, vratili osećaj kontrole.

Astrolozi su izdvojili predstavnike četiri znaka Zodijaka koji razmišljaju o osveti ubrzo nakon što su ostavljeni, piše "Pinkvilla".

1. Ovan

Kada neko izneveri njihovo poverenje, Ovnovi to shvataju previše lično i ne bi dozvolili nikome da ih iskoristi. Ako na bilo koji način osete da im je učinjena nepravda, momentalno će pobesneti, i to ne u razumnoj meri.

Imaju kratak fitilj i njihov impulsivni temperament otežava svaku razumnu reakciju i diskurs. Moraju zapamtiti da osveta nikome ne koristi.

Za ovaj vatreni znak je važno da odvoji vreme kako bi obradio svoje emocije i potražio podršku prijatelja, porodice ili terapeuta da bi nastavio dalje na zdrav način.

2. Lav

Najveća stvar za koju tipični Lav ne može da se izvini je njihov ego. Iako su osobe rođene u ovom znaku sklone da daju prioritet drugima i da im pomognu na svaki način, mogu da budu veoma osvetoljubivi ako se drugi ne ponašaju u skladu sa njihovim očekivanjima.

Horoskop, astrologija, zodijak

Foto ilustracija: Shutterstock

Ako je neko izneverio njihovo poverenje i povredio ih, on je efektivno slomio njihov ego pred svima. Kada voljena osoba to uradi, reakcija osobe rođene u znaku Lava ide u pravcu osvete, po svaku cenu i na svaki način. Njihov besni ego ih navodi da teže dominaciji u svim oblastima, pa i kada je ljubavni odnos u pitanju.

3. Škorpija

Škorpije ne opraštaju mnogo i nikada ne zaboravljaju bol koji osećaju. Ali, osobe u ovom znaku će i dalje romantično verovati da su oni i bivši partner srodne duše. Obično pišu duga pisma o bolu koji osećaju da bi se njihov bivši partner osećao krivim što ih je prevario.

Ukoliko im ovo nekim čudom uspe i partner se vrati, tek onda spremaju pravu osvetu i naplaćuju svoju bol.

4. Jarac

Jarčevima je teško da veruju drugima, ali kada to učine, daju se u potpunosti. Ukoliko voljena osoba izneveri njihovo poverenje, oni će se pobrinuti da sve što je povezano sa njihovom vezom bude uništeno.

Spaljivaće ljubavna pisma, bacati poklone ili pričati o greškama bivšeg/bivše pred zajedničkim prijateljima. Jarčevi se svete tako što svima govore sve najgore o osobi koju su nekada voleli, a koja ih je izneverila.

(Telegraf.rs)

Video: Horoskop za april 2023: Bik pred velikim ljubavnim izazovom, Jarca čeka ispunjenje želja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јелена

    26. april 2023 | 19:49

    Чудо нема водолије на списку....

  • Dupli mars

    27. april 2023 | 00:57

    Istina ja sam OVAN/SKORPIJA osvetaaaaaaa uvekkk

  • MaraNS

    27. april 2023 | 00:27

    Ovan sam u horoskopu i nikada mi nije palo na pamet osveta. Ako odnos nije dobar svako na svoju stranu. Kada završim niti zovem, pišem, pravim lažne profile…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA