Vreme čitanja: oko 2 min.

8 načina da maksimalno iskoristite astrološki period "kolektivnog rasta duše"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezde se postrojavaju da promene naš svet. Da li ste spremni da iskoristite sve što nude?

  • 0
Astrologija, planete Foto: Pixabay

U toku su ogromne astrološke promene koje se dešavaju na nebu, a koje u sebi sadrže energetske kodove pomoću kojih možete da postignete svoj puni potencijal.

Verovatno ih već i osećate - kao da je sve oko vas u punoj transformaciji i da morate da uspostavite korak sa tim. Ili još čekate neki dodatni znak?

Mnogi astrolozi veruju da će Pluton u Vodoliji stvoriti neverovatnu kolektivnu i ličnu transformativnu energiju za razliku od bilo koje druge u našem životu. Ovaj aspekt donosi moćnu energiju transformacije u naš kolektivni i lični svet u narednih 20 godina. Kako navodi Your Tango, videćemo promene u tehnologiji, ljudskosti i normama političke i finansijske strukture.

Lično, upravo sada ćete možda primetiti promene energije. Čas se osećate neverovatno inspirisanim da izađete iz ograničenja i situacija u kojima se nalazite, čas nemate predstavu šta vas muči. To je zato što planetarne promene aktiviraju energiju koja nam pomaže da izbacimo stare karmičke obrasce i verovanja i vode nas ka izlečenju  kolektivnih i individualnih karmičkih rana.

Planete, sunčev sistem, zodijak, astrologija, horoskop Foto:Shutterstock

Otkrijte koji su osam načina da napredujete u ovoj intenzivnoj energiji kolektivnog rasta duše.

1. Vratite svoju moć

Ovo vreme će doneti promene u našim društvenim normama i politici. Takođe će vam pomoći da vidite gde ste dali svoju moć. Možda ćete primetiti gde ste poverovali u stvari koje nisu bile istinite. Tu će se desiti najveće transformacije.

2. Locirajte strahove koji su aktivni u vašem umu

Ovo je ogroman pokazatelj na koju oblast vašeg života treba obratiti pažnju. Dajte snagu svojim snovima i oslobodite se straha.

3. Pronađite svoju grupu

Trenutno ima mnogo ljudi koji se povezuju sa višim vibracijama, što olakšava svima povezivanje sa ljudima koji imaju isto mišljenje. Ova kolektivna viša svest će rasti velikom brzinom.

4. Ostanite prizemni

U vremenima brzih promena, ukoliko ostanete prizemni, to će vam pomoći da se osećate bezbedno, ali i da dobijete energiju visoke vibracije.

5. Uskladite brzinu života sa promenama

Planirajte svoje životne promene brzinom kojom možete da upravljate sa njima. I vežbajte. Dozvolite sebi prostor za rast i transformaciju na način koji odgovara vašem unutrašnjem svetu.

6. Osluškujte vibracije

Ovo je vreme da se okrenete ka unutra. Meditirajte i posegnite za visokim vibracijama. Zaista se svako menja iznutra ka spolja.

7. Verujte svojim osećanjima

Svako od nas pronalazi svoju istinu i ono što nam je potrebno da bismo napredovali u ovom svetu. Vaša "istinu" možda ima drugačiji pogled na svet od ostalih. Svako od nas je različit i drugačije oseća i vidi stvari. Verujte sebi.

8. Ne dozvolite da vas strah od neuspeha spreči da kreirate život koji volite

Univerzum pomaže svakome da pronađe pravi put. Prihvatite sve što ste naučili iz prošlosti, ali uvek imajte na umu da se seme budućnosti sadi upravo sada. Trenutna energija koja vlada je portal za mnoga buduća iskustva.

(Telegraf.rs)

Video: Horoskop za maj 2023: Ribe menjaju posao, Devici ljubav iz prošlosti kuca na vrata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA