Vreme čitanja: oko 3 min.

5 nepretencioznih horoskopskih znakova koji stoje sa obe noge na zemlji

Vreme čitanja: oko 3 min.

Njima nije lako ni manipulisati niti ih prevariti, i veoma paze na osobu koja pokušava da ih obmane

  • 2
devojke, prijateljstvo Foto: Pexels/Bahaa A. Shawqi

Svako od  nas želi da mislio sebi da je "kul", da prihvata tokove oko sebe i da se ponaša smireno kada su u pitanju situacije i ljudi u okruženju. Međutim, to nije uvek slučaj. Da biste zaista bili prizemljeni, morate da imate mala ili nikakva očekivanja od ljudi, da budete pažljivi i u rečima i u delima, i da vam je prijatno da budete i sami i sa drugima.

Astrologija, u tom smislu može da ima uticaj na nas, što uključuje naše reakcije na situacije i sveukupne stavove. Takođe, zvezde su dobar pokazatelj koji su to najprizemljeniji i najskromniji horoskopski znakovi.

Neko ko je pri zemlji neće se uznemiriti zbog trivijalnih stvari i neće osuđivati druge ljude. Prizemljene ljude više zanima šta nekoga čini jedinstvenim i stvarnim nego se pretvaraju.

Ove osobe imaju obe noge na zemlji, što znači da su čvrste, jake i oprezne. Njima nije lako ni manipulisati niti ih prevariti, i veoma paze na osobu koja pokušava da ih obmane.

Oni koji su pri zemni nisu pasivni, kako se obično čini, već jednostavno ne učestvuju u "drami" i nepotrebnim sukobima.

Prijatelji Foto: Shutterstock

Ovo su, kako navodi "Your Tango", najprizemljenji horoskopski znaci.

1. Rak

Rakovi se ne pretvaraju da su neko ko nisu i uvek ostaju verni sebi. Oni podržavaju druge i iskreni su u želji za uspehom.

Rakovi se neće pretvarati da su srećni zbog vas kada dobijete posao iz snova ili pronađete savršenog partnera – oni će zapravo zaista biti srećni zbog vas.

Ovaj horoskopski znak teži da ne bude ljubomoran ili zavidan i siguran je u sopstvene uspehe. Rakovi prihvataju ljude kao sebi jednake.

2. Ribe 

Ribe su prizemljene na način na koji vide vrednost u celom životu i čine ono što mogu za druge.

Ovi pojedinci imaju sposobnost da vide šta je ispod površine, a pošto su izuzetno intuitivni, ponekad znaju stvari o nekome koje i sama ta osoba ne zna.

Ribe su saosećajne i imaju tendenciju da budu nesebične u svojim postupcima. I šta god nekome treba, Ribe će pokušati da im pomognu da to pronađu.

prijateljstvo, prijateljice, starije zene gospođe, smeh zadovoljstvo druženje, Foto: Shutterstock

3. Bik 

Poznato je da su Bikovi jedan od najprizemljenijih horoskopskih znakova.

Ne opterećuju se izgledom i imaju tendenciju da reaguju na ljude na osnovu njihovog karaktera. Ovaj horoskopski znak je sav u samovanju, ali može da se prilagodi i zabavi.

Bikovi imaju tendenciju da ne obraćaju pažnju na glasine i tračeve, radije formiraju svoje mišljenje na osnovu svog iskustva. Bik je razmišlja i sluša sopstvene instinkte.

Oni znaju šta je najbolje za njih i ostaće pri onome u šta veruju, čak i kada drugi pokušavaju da ih ubede da greše.

4. Devica 

Device razmišljaju pre nego što progovore i veoma su pažljive sa rečima. One ne žele da povrede nekoga ili započnu svađu samo iz zabave.

Lako je razgovarati sa Devicom jer su prisutne i zaista slušaju šta govorite.

One vode dubinske razgovore i pamte šta im se kaće, jer ne čekaju samo svoj red za progovore. Device možda znaju da su pametne, ali nemaju ogroman ego.

Muškarac i žena, razgovor Foto: Shutterstock

5. Jarac 

Jarčevi imaju mnoge kvalitete koje ih čine prizemljenima: strpljivi su, odgovorni, mudri i praktični. Oni su tu kada je potrebno, ne osuđuju druge, a kada ih pitaju, daju odličan savet.

Iako imaju divlju stranu, ona se ne izražava na štetu drugih. Jarčevi su prizemljeni, snažni i zaštitnički nastrojeni prema drugima.

Iako su ambiciozni, oni su i zahvalni za ono što imaju.

(Telegraf.rs)

Video: Horoskop za maj 2023: Ribe menjaju posao, Devici ljubav iz prošlosti kuca na vrata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hurem 🐠

    9. jun 2023 | 12:32

    Takav dar je Mac sa dvije ostrice 😅

  • hurem 🐠

    9. jun 2023 | 12:28

    Da da , nije dobro sve vidjeti “ ni osjetiti al tu nista ne pomaze - gledam u osobu i citam je A ona laze - Kako nda pomoci kada oravi budalubod sebe i od mene. Bude mi zao jer povrsno razmislja na svoju stetu Onda se bolje ne upltati jer nema kraja kad ne razumije 😌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA