Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MAJ: Ovnove prati odlična energija, Vodolije su raspoložene za šoping

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Cveće, venac, cventi venac, proleće, horoskop, đurđevdan Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Konačno jedan lep dan da popravi utisak prethodnih. Odlična energija, vi ste u super raspoloženju i ovo vreme bi trebalo da provedete u zabavi, opuštanju, kontaktu sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom.

BIK

Pozitivnija atmosfera - izuzetno će vam prijati da se posvetite članovima svoje familije, prijateljima i možete provesti divne zajedničke trenutke. I sa voljenom osobom više nego dobar kontakt i komunikacija.

BLIZANCI

Naglašena potreba da budete aktivni. Ovaj dan provedite družeći se i razgovarajući sa onima koje volite i koji su vam važni. Osećate se jako dobro i trudićete se da unesete dobro raspoloženje i optimizam gde god da se nađete.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

RAK

Vreme je da sve svoje obaveze gurnete na stranu, da se posvetite samo sebi i onima koji su vam dragi i bliski. Organizujte neki izlazak i provedite vreme van kuće, jer će vam ovo više nego prijati i doneti vam opuštenost i pozitivnu energiju.

LAV

Imate pozive za izlaske i druženje, za društvene aktivnosti sa više strana, vi se osećate dobro i pozitivno i trudićete se da ispoštujete sve... a da u isto vreme ugodite i sebi. Dobar kontakt sa voljenom osobom i mogućnost lepog i opuštenog dana.

DEVICA

Danas ste u miru sami sa sobom. Svesni ste da vam je potrebno da se malo opustite i relaksirate i odgovaraće vam da budete okruženi prijateljima i osobama koje volite. Neki od vas se mogu uputiti i na kraće putovanjce van grada.

Video: Horoskop za maj 2023: Ribe menjaju posao, Devici ljubav iz prošlosti kuca na vrata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA