Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MAJ: Pred Blizancima je naporan dan, Jarčevi se preispituju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
proleće, horoskop, astrologija, cveće, priroda Foto: Pexels

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Ni sami ne znate gde vam je glava od silnih obaveza. Potrudićete se da budete maksimalno koncentrisani i napravićete kakvu-takvu organizaciju. Voljena osoba je danas previše komplikovana i zahtevna za vaš ukus. Ipak, trudićete se da je pratite.

BIK

Pokušavate da raščistite neke situacije koje vam odvlače pažnju. Iako se ovo neće pokazati kao lagan posao, ipak ćete dosta toga uspeti da skinete s vrata. Odlična komunikacija sa voljenom osobom – danas možete lako rešiti bilo kakvu problematiku.

BLIZANCI

Naporan dan je pred vama, jer će se oni sa kojima budete dolazili u kontakt pokazati kao zahtevni i naporni sagovornici. Ipak, verovatno i oni za vas misle isto to. Potrebno je više truda da biste se usaglasili, čak i sa emotivnim partnerom.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija Foto:Pixabay

RAK

Obaveze vas mogu sprečiti da ispoštujete dogovor ili da odete na sastanak od kojeg mnogo očekujete. Zato se potrudite da napravite dobru organizaciju i sklonite prioritete sa dnevnog reda. Brinete se kakav ste utisak ostavili kod jedne osobe.

LAV

Danas lako dolazite do dogovora sa kolegama. Odličan je momenat da ih zamolite za uslugu ili da porazgovarate o pitanjima koja su vam bitna. U emotivnom segmentu – danas je bolje da manje pričate, a više uživate sa voljenom osobom.

DEVICA

Dosta se dobro snalazite u situacijama koje su nove za vas. Ipak, evidentno je da će vam biti potrebna pomoć od strane iskusnijih kolega. Velika želja da produbite kontakt sa jednom osobom, ali u isto vreme nesigurnost da li ona oseća isto što i vi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA