Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MAJ: Rakovi nisu zadovoljni emotivnom situacijom, Strelčevi su neraspoloženi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
proleće, horoskop, astrologija, cveće, priroda Foto: Pexels

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Komplikovane situacije u poslu. U suštini, najveći je problem u tome što teško pravite bilo kakav dogovor, zato što oni sa kojima dolazite u kontakt nemaju sluha za vas. Moguće je da ćete morati da promenite planove koje imate sa voljenom osobom.

BIK

Poslovne promene se teško realizuju, a vama je već preko glave da radite stvari na teži način. Drugi vas mogu sputavati, ograničavati ili vam nametati svoja rešenja. Budite oprezni sa troškovima. Potrebno vam je više zajedničkog vremena sa partnerom.

BLIZANCI

Dolazićete u kontakt sa ljudima koji su teški, komplikovani, naporni za saradnju. Možete izaći sa njima na kraj, ali jedino ako im prepustite vođstvo ili budete radili po njihovim smernicama. Voljena osoba vam može saopštiti nešto što vam se ni malo ne dopada.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija Foto:Pixabay

RAK

Pojačana potreba da povučete neki konkretniji potez. Ipak, vaše ideje ili predlozi danas kao da ne nailaze na razumevanje od strane šefova ili starijih saradnika. Nezadovoljstvo emotivnom situacijom, osećate se neispunjeno, čak i ako imate partnera.

LAV

Vrlo brzo će vam biti preko glave i sastančenja, i dogovora – a sigurno je da ćete većinu vremena provesti sa telefonom u rukama, pokušavajući da obavite sve. Inicijativa od strane osobe koja vam već izvesno vreme privlači pažnju.

DEVICA

Na kraju ste živaca, a to vam neće ići u prilog kada je posao u pitanju. Morate se stišati, igrati po pravilima, morate poslušati čak i kritiku, ali i savet. Osoba preko poslovnog segmenta izaziva vašu veliku pažnju i angažovanost.

Video: Horoskop za maj 2023: Ribe menjaju posao, Devici ljubav iz prošlosti kuca na vrata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA