Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. MAJ: Devicama je potrebno strpljenje, Vage očekuju lepi momenti

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
proleće astrologija astro horoskop Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Dan u kojem ćete nešto lakše komunicirati sa drugima i imati priliku da napravite dobre dogovore. Pogotovo je drugi deo dana dobar za poslovne kontakte. Dobro raspoloženje i zadovoljstvo sa emotivnim partnerom. Izbegavajte osetljive teme.

BIK

Tokom današnjeg dana biće potrebno nešto više truda da rešite neka goruća pitanja. Može se pronaći pravi modus delovanja. Pokretanje interesantnih priča sa voljenom osobom. Takođe, nekima od vas sledi kontakt iz ljubavne prošlosti.

BLIZANCI

Naročito tokom popodnevnih i večernjih sati očekujte dobro raspoloženje i veliki entuzijazam. Zato drugi deo dana iskoristite za poslovne teme i dileme jer ih možete rešiti i pokrenuti. A veče ostavite za one koji su vam srcu dragi.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay

RAK

Današnji mlad mesec govori o višemesečnom periodu u kojem će kod vas biti pojačana inicijativa i vi ćete biti pokretač, bilo za poslovna, emotivna ili neka druga dešavanja. Popodne vam donosi zanimljive razgovore i kontakte.

LAV

Očekujte mirne i opuštene trenutke, bilo u poslovnom bilo u emotivnom ili nekom drugom segmentu. Vi ste danas nekako u skladu sami sa sobom, tačno prepoznajete ciljeve koji su vam važni i idete ka njima bez zastoja.

DEVICA

Tokom današnjeg dana biće vam potrebno nešto više strpljenja da bi odnosi sa drugima funkcionisali bez problema. Uspećete da se na pravi način uskladite sami sa sobom prelaskom u drugi deo dana. Tada će već sve funkcionisati mnogo lakše.

Video: Horoskop za maj 2023: Ribe menjaju posao, Devici ljubav iz prošlosti kuca na vrata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA