Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MAJ: Pred Jarčevima greške i propusti, Lavovi se opuštaju u dobrom društvu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Vreme je da završavate papirologiju koja vas koči. Dan pred vama je zahtevan. Imate dovoljno energije za sve, ali ste skloni da je rasipate na ono što nisu vaši prioriteti. Preterujete u nekim zahtevima prema partneru.

BIK

Dan pred vama je dosta iscrpljujuć i na sve ćete trošiti previše energije. Moguće je i da će iskrsnuti neke privatne ili porodične stavke na koje ćete morati da obratite pažnju. Emotivno promenljiva raspoloženja i ponašanja partnera.

BLIZANCI

Nesklad i tenzija mogu povremeno biti prisutni u saradničkim odnosima. Pokušajte da ne budete suviše tvrdoglavi i zahtevni po nekim pitanjima. Partnerova ponašanja vam u poslednje vreme izazivaju sumnju i čine vas zabrinutim i zamišljenim.

Devojka, žena, moda, naočare, žuta boja, majica, marama Foto: Shutterstock

RAK

Velike obaveze i opterećenost. Gužva i neki vid pritiska u poslovnom okruženju vam nimalo ne prijaju i čine vas dekoncentrisanim. Dvoumite se da li da pokrenete razgovor sa partnerom o nekim temama koje nisu lake niti prijatne.

LAV

Dan pred vama donosi razočaranost u neke ljude. Moguće je da ste previše očekivali od nekog kolege ili saradnika. Ovo raspoloženje je prolaznog karaktera, popodne iskoristite da se opustite u društvu voljene osobe ili prijatelja.

DEVICA

Jaka nervoza zato što se vaši planovi ne odvijaju kako treba, zato što kasnite sa izvršavanjem obaveza i zato što sa nadređenima danas nemate dobru komunikaciju. Preispitujete ponašanja voljene osobe i sumnja se uvlači u vaše misli.

Video: Horoskop za maj 2023: Ribe menjaju posao, Devici ljubav iz prošlosti kuca na vrata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA