Vreme čitanja: oko 4 min.

Nedelju počinjemo promenama i produktivnošću: Subota će biti dan za ljubav

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
proleće, horoskop, astrologija, cveće, priroda Foto: Pexels

Ponedeljak započinjemo Mesecom kroz znak Device, što vam daje fokus na zdravlje i obaveze. Možete početi sa nekim režimom ishrane, što je i preporuka. Takođe, segment posla i radnog mesta može zahtevati vašu veću pažnju, pa se okrenite poslovnim angažmanima i završavanju zadataka.

Možete postići više toga ovog dana, pa ćete ga najbolje iskoristiti ako budete vredni, usmereni na detalje i planiranje. Posebno u prepodnevnim časovima možete biti produktivni i završiti mnogo toga što vas očekuje u toku nedelje. Oprez je u komunikaciji sa drugima jer može doći do nesporazuma. Takođe, budite precizni i tačni jer, ako niste pažljivi, može vam se dogoditi propust. Možete uspostaviti dobre saradnje i ojačati emotivni odnos, posebno ako se uzdržite od kritike i iracionalnih objašnjenja i uverenja. Govorite baratajući samo proverenim i tačnim činjenicama i iskazima.

Utorak iskoristite za poslovne saradnje i jačanje emotivnih odnosa. Motivisani ste odnosima sa ljudima do kojih vam je stalo. Upotrebite šarm i diplomatiju kako biste uspostavili dobre kontakte i postigli dogovore. Na emotivnom planu imate veću potrebu za partnerom i spremniji ste na kompromise. Osećate sklad i voljni ste da radite na odnosu sa partnerom. Organizujte sastanak u dvoje ili neku zajedničku aktivnost. Udruživanje sa drugim ljudima sada daje više uspeha, kao i svi projekti koji su povezani sa estetikom, modom i umetnošću.

Proleće, lepo vreme, leto, cveće, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Shutterstock

Sredu rezervišite za planiranje putovanja i usavršavanja. Idealno je za spoznaje i prenos informacija i znanja. Budite otvoreni za nove uvide i rešenja starih situacija. Ipak, ukoliko ste previše zatvoreni za novine i u zoni komfora, ovoga dana pojaviće se otpor i strah u vezi sa nekim odnosom i osobom za koju ste na nepovoljan način vezani. Plašite se napuštanja i odbacivanja. Iako možete biti svesni da se nešto krucijalno treba promeniti u odnosu, to vas parališe i postajete anksiozni. Nezadovoljstvo je prisutno svakako. Idealno je da sami krenete putem promena. Ukoliko je potrebno da se suočite i uđete u konflikt, bolje je da to i učinite.

Od četvrtka Mesec ulazi u znak Škorpije, što samo pojačava energiju iz prethodnog dana. Imaćete kontakt sa osobom koja pokušava manipulacijom ili ucenom da postigne ono što želi. Zbog straha od ostavljanja ili promene možete pristajati na sve samo da prevaziđete tenziju koja će biti prisutna. Ipak, treba da znate da to nije trajno rešenje i da se ništa neće poboljšati vremenom.

Strah u vezi sa egzistencijom ili oko nekog nasledstva, podele imovine ovog dana se pojačava. Emocije su prenaglašene, pa ćete imati direktan sukob ili pasivno-agresivnu energiju u svom okruženju. Izbegavajte agresivne ljude i situacije i budite oprezni u rukovanju mašinama. Ovog dana je važno imati pravu meru i sagledati celu situaciju iz više perspektive. Ukoliko ostanete disciplinovani i strpljivi ovog dana možete kreirati jasnu viziju za svoju budućnost.

U petak bi trebalo da najviše uživamo i da kreiramo takve planove koje će zadovoljiti našu potrebu za hedonizmom. Želećete da se opustite i uživate u svakom osmehu, zalogaju, mirisima ili masaži. Druženje sa prijateljima ili emotivnim partnerom posebno će vam prijati. Ipak, imaćemo i izazove u toku dana jer će Mesec graditi opoziciju prvo sa Merkurom, a zatim i sa Uranom, što donosi potpunu nepredvidivost u dešavanjima. Planovi se mogu menjati i pomerati iz časa u čas.

Saobraćaj može biti veći izvor frustracija, kao i komunikacija sa drugima. Imaćete utisak kao da govorite različitim jezikom od svog sagovornika. Ukoliko možete da budete fleksibilni ovog dana i pustite se toku dešavanja mnogo lakše ćete prebroditi ovaj dan i zaista uživati. Ukoliko to ne možete, onda vam ovaj dan može zadati dosta frustracija i glavobolje.

proleće, horoskop, astrologija, cveće, priroda Foto: Pexels

Subota donosi čarobne aspekte na polju ljubavi. Mesec gradi lep aspekt prema Veneri i Neptunu, što donosi do većeg zbližavanja u odnosima, kao i naglašenu strast i senzualnost. Sa druge strane, Venera gradi lep aspekt prema Neptunu što aktivira osećaj zaljubljenosti. Posebno je ovo namenjeno za one koji su u tajnoj vezi, vezi na daljinu ili odnosu koji tek započinje i još nije postao javan. Savet je da se prepustite uživanju i aktivaciji inspiracije i kreativnosti.

Planirajte putovanja posebno na egzotične destinacije i pored mora ili okeana. Pogledajte neki romantični film ili čitajte ljubavni roman. Ovog dana se javlja sukob između starog i novog pa je potrebno biti svestan promena koja se dešavaju i spajati staro i novo. Ovo se posebno odnosi na neki stari odnos koji se gasi i potrebe za novim odnosom. Venera je na poslednjem stepenu, te ima potrebu da završi sa ograničavajućim odnosima.

U nedelju nas očekuje pun mesec i konjukcija Merkura i Urana, pa ovog dana očekujte neočekivano. Lako možete doneti nagle odluke i završiti odnose. Dolazi do prekida u komunikaciji. Definitivno će doći do neke prekretnice i promene. Nešto što ste duže vreme čekali jer niste bili spremni da učinite ovog vikenda se može pokrenuti. Ljudi su osetljiviji, razdražljiviji, povećan je stres i nemir, te je potrebno angažovati više svesti u odnosima da bi se izbegle neprijatnosti. Izbegavajte površne razgovore, prenos tračeva i netačnih informacija koje mogu dovesti do svađe, kao i nametanje svojih stavova.

Autor: Jasmina Mitrović

(Telegraf.rs)

Video: Mesečni horoskop za jun 2023

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA