Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JUN: Kod Rakova pojačane strasti, Device čeka priliv novca

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Verovatno ćete osećati da vam ništa ne ide od ruke ili da morate uložiti ogromnu količinu enegije čak i za najsitnije obaveze. Možete biti zbunjeni, dekoncentrisani. Susret i kontakt sa emotivnim partnerom donose vam pojačanu nežnost i osetljivost.

BIK

U ovom danu očekujte veću fokusiranost na poslovni segment, ali i bolje mogućnosti za zaradu. U emotivnom segmentu – probudiće se veća želja za provodom, kontaktima sa društvom. Partner vas zbunjuje svojim promenljivim ponašanjima.

BLIZANCI

Moguće je da ste odjednom dobili više obaveza, sa vrlo kratkim rokovima za ispunjenje. U emotivnom segmentu – vrlo interesantni kontakti sa suprotnim polom. Jake mogućnosti za flertovanje i nova poznanstva.

Horoskop, devojka, leto, sloboda, zalazak sunca Foto: Pixabay

RAK

Možda vam ne odgovara atmosfera u radnom okruženju, ali ćete uspeti dosta dobro da se snađete u nekim iznenadnim situacijama. Mogućnost za manje novčane prilive. Razumevanje i korektan odnos sa voljenom osobom. Jačanje strasti.

LAV

Iako će neke situacije izgledati kao komplikovane i teško rešive, uspećete da ih okrenete u svoju korist. Ušli ste u period kada ćete videti više finansijske koristi od partnerstava i saradnji. Neuobičajeno pažljivo ponašanje od strane voljene osobe.

DEVICA

Ako je u prethodnim danima bilo problema ili nesuglasica, danas ćete uspeti da ih razrešite i objasnite se. Neočekivani novčani priliv. U kontaktu sa voljenom osobom nemojte biti toliko nervozni i napeti – usmerite ovu pojačanu energiju na strast.

Video: Mesečni horoskop za jun 2023

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA