Vreme čitanja: oko 5 min.

NEDELJNI HOROSKOP: Bikove očekuje povoljna poslovna sedmica, Lavovima se smeši nova ljubav

Vreme čitanja: oko 5 min.

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ove nedelje dogodiće se prelazak Merkura u znak Blizanaca što govori da ćete biti vedriji, raspoloženiji za druženja, mnogo ćete lepše razmišljati, bićete otvoreni ka komunikaciji, putovanjima. Pluton se vraća u znak Jarca, pa bi trebalo da se fokusirate na prošlost, ali po pitanju rešavanja svega onoga što niste dosad.

Loš apspekt Venere, Marsa i Plutona slabi, pa ćemo posle brojnih požara, eksplozija i porodičnog nasilja, konačno malo zagaziti u mirne vode. Dakle, situacija se smiruje. Ove nedelje će izdominirati vatreni znaci (Ovan, Lav, Strelac), ali i vazdušni (Blizanci, Vage, Vodolije).

Ovan

Posao: Možete očekivati lepu komunikaciju na poslu i sa saradnicima. Finansije neće biti problem, ali obratiti pažnju na potrošnju novca na početku nedelje. Razmislite racionalno šta vam je zaista potrebno.

Ljubav: Naglašena komunikacija, razmena poruka putem društvenih mreža. Možda vam se javi neko na koga dugo čekate. Zauzeti, lepi trenuci, noviteti u zajedničkom životu.

Zdravlje: Odmarajte, jer je moguća promena u krvnom pritisku, a može se javiti i osećaj premora.

Bik

Posao: Lepa nedelja, jer će doći do realizacije mnogih planova na polju posla. Iznenadiće vas jedan pozitivan glas. Ova nedelja je više za pregovore, dogovore komunikaciju, nego za činjenje novih koraka.

Ljubav: Kada je ovo polje u pitanju, više ćete se baviti porodicom, domom. Mogući su manji problemi kada su porodični odnosi u pitanju, ali to će krajem nedelje proći. Neki mogu razmišljati o ulasku u ozbiljne veze, ali sačekajte još malo.

Zdravlje: Obratite pažnju na hronične probleme, ako ih imate. Poštedite sebe gde možete.

Blizanci

Posao: Donosi lepa dešavanja sedmica pred vama, situacija se na polju posla smiruje. Zadovoljni ćete biti već sredinom nedelje. Generalno, bez većih promena i problema.

Ljubav: Veoma ćete biti srećni i ispunjeni, doći će do ostvarenje želja. Stići će ta poruka koju očekujete. Zauzeti, planiranje ili odlazak na neko kraće putovanje.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Rak

Posao: Period u kom ćete imati dosta pregovora, ali čuvajte se zamora. Realizovaćete neke vaše planove od pre, pa usmerite energiju ka tim projektima i onda idite na odmor.

Ljubav: Može doći do tajnih veza, ali obratite pažnju da li to zaista želite i da li vam je to potrebno. Izbegavajte odnose koji vam u potpunosti ne pričinjavaju zadovoljstvo.

Zdravlje: Moguće su nesanice, obratite pažnju na ishranu.

Lav

Posao: Zadovoljni ćte biit svojim radom i poslom, ali treba još dosta truda da uložite da biste videli rezultate kakve želite. Olakšavajuća okolnost je to što vam dodatni napori neće teško pasti, jer vi jasno vidite cilj.

Ljubav: Odlična komunikacija i zanimljiva poznanstva. Ovo je prosto vaše leto i ljubav vam se smeši! Zauzetima u ovoj sedmici predstoje divni trenuci sa voljenom osobom, kao da se konačno savršeno razumete. Strasti vam neće manjkati, pa uživajte!

Zdravlje: Prolazna nervoza i napetost, nađite način da se relaksirate.

Devica

Posao: Moguća je neka saradnja sa inostranstvo, a oni koji već sarađuju sa inostranstvom ili im je posao vezan za putovanja, biće ispunjeni i zadovoljni.

Ljubav: Nije dobar period za ozbiljne veze, ali to ne znači da nećete imati flerta, udavaranja i zanimljivih osoba. Ovaj aspekt će kod vas trajati tokom celog leta i kao da će ovaj letnji period proći u znaku avantura.

Zdravlje: Bez većih problema.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA