Vreme čitanja: oko 2 min.

4 najiritantnija znaka horoskopa: Njihove poteze nemojte doživljavati lično

Vreme čitanja: oko 2 min.

Osobe rođene u nekim znacima Zodijaka mogu da budu posebno iritantne po ljude kojima su okruženi

  • 0
Dosadan, naporan, telefon Foto:Shutterstock

Svako ima neku čudnu sitnicu koja izluđuje druge, a kako otkrivaju astrolozi neki od znakova Zodijaka su skloniji takvom ponašanju.

Možda vam smeta što je vaš partner neuredan, ili prijatelj što uvek kasni makar pet minuta. Tu je i kolega koji pucketa balone od žvaka ili pevuši za sebe.

Da, to su sve stvari koje mogu da vas iritiraju, ali to što neko ima takve navike ne znači da je i užasna osoba.

Pa, kako svaki horoskopski znak ima svoje navike koje mogu da se smatraju dosadnim, šta je to što iritira druge zavisi i od toga koji znak pitate ovo pitanje. Na primer, Your Tango navodi da će Strelac smatrati svakog pojedinca koji je praktičan da je i dosadan, dok bi Rak mogao da izdvoji kao najiritantniju onu osobu koja nema empatiju.

Dosada dosadno Foto: Shutterstock.com

Ali, neko mora i da prednjači na toj listi.

1. Jarac 

Jarčev fokus na praktičnost i efikasnost može da izgleda kao čisto zlo, ali oni ne osećaju ama baš nikakvo zadovoljstvo ako povređuju druge. Kod njih je sve u dugoročnim rezultatima, pa tako, ako moraju da budu i malo okrutni da bi osigurali produktivnost i sigurnost, nemojte to da shvatite lično. Ispod te nepopustljive spoljašnjosti krije se duša od poverenja koja je spremna da ostane uz vas zauvek.

2. Lav 

Lav ne zna da ostane izvan reflektora, ali to kod njega nije zbog sebičnosti. Lavovi zaista zahtevaju mnogo pažnje i pohvala da bi bili srećni. Oni imaju ogromno srce sa puno ljubavi za sve. Jednom kada su njihove potrebe ispunjene, potrudiće se da svi ostali dobiju jednako vreme pod reflektorom koji ih obasjava.

3. Vaga 

Vaga može ponekad da deluje pomalo proračunato. One imaju tendenciju da traže "velike zabave" i "sjajne predmete" umesto "dubljih" veza i osećanja. Vaga je šampion ravnoteže i lepote, i posvetiće svu svoju energiju da se pobrine da oni oko njih uživaju u mirnom i prijatnom okruženju.

4. Rak 

Rak zna da bude pomalo ljut, ali to je tendencija svih vodenih znakova koji često znaju da se zaglave u sopstvenim emocijama. Rak je takođe žestoko vezan za porodicu i bliske prijatelje, i neće se zaustaviti ni pred čim dok nije siguran da oni koje vole imaju sve što im je potrebno. Ako date do znanja Raku da zaista primećujete i cenite sve što rade, oni će samo nastaviti da pronalaze više načina da vas usreće.

(Telegraf.rs)

Video: Astrolozi kažu da ovi znakovi i nemaju baš stila za oblačenje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA