Vreme čitanja: oko 3 min.

Veliki letnji ljubavni horoskop za 2023. godinu: Škorpije na prekretnici, Vage planiraju proširenje porodice

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pozicije planeta u naredna tri meseca donose značajne preokrete na ljubavnom polju svim znakovima Zodijaka

  • 5
ljubav, zaljubljeni par, dečko i devojka Foto: Pexels

Ovo leto će biti dinamično za mnoge. Venera, koja je zaslužna za naše emocije, osećanja i sve što nas čini srećnima, boraviće tokom čitavog leta u vatrenom fiksnom znaku Lava. Ona je ovde vatrena, posesivna, iskrena i puna jakih emocija. U jednom periodu u julu mesecu ona će ići svojim retrogradnim hodom sve do prve nedelje septembra. Upravo u ovom periodu imate mogućnost da preispitate postojeće odnose i vidite šta vam oni mogu doneti i gde ste vi u celoj priči.

Ovo nije najbolji period za započinjanje novih emotivnih veza, jer možete se kasnije razočarati u odluku.

Ovo je vreme karmičkih ljubavi, kao i vraćanja starih, ali budite vrlo oprezni i sagledajte vaš odnos iz više uglova. Venera će sve vreme svog boravka u znaku Lava tokom leta praviti kvadrat sa Jupiterom i Uranom iz znaka Bika. To ukazuje da upravo ovog leta možete napraviti radikalne promene i sve nekvalitetne odnose prekinuti. Sa druge strane, možete i ući u nekvalitetne odnose, a neki će ući i u zabranjene veze i avanture. Sijaćete punim sjajem ovog leta i uživati u svim čarima ove vatrene Venere, samo neki moraju imati na umu da treba da kontrolišu strasti i analiziraju svoja očekivanja i mogućnosti.

Svi vatreni znaci će uživati u ljubavi i mnogi će ući u divne emotivne veze ili će planirati zajednički život i porodicu. Ništa manje neće biti lepo i za vazdušne znake i podznake. Međutim, ni ostali neće ostati imuni na ovo izazovno leto. Dosta putovanja i ulaganja u sve što nam daje osećaj luksuza i glamura, samo nemojte preterati.

Pročitajte ljubavne prognoze za svaki horoskopski znak koje je za Telegraf uradila astrolog Aleksandra Bjeljac.

Ovan

Leto kada će vam neko probuditi emocije ako ste bili sami. Ljubav je na pomolu, pa uživajte. Mogućnost lepog poznanstva na mestima zabave.

Bik

Vama ovo leto donosi lepa dešavanja, jer ćete uskladiti odnose u vezama ili braku. Blagi oprez za vreme Venerine  retrogradnosti. Svakako se opustite.

Blizanci

Divno leto, uživajte na ovom polju. Plenićete šarmom i doći će do zanimljivih druženja, ali i ulazaka u vezu.

Horoskop ljubav Foto: Shutterstock

Rak

Konačno možete da se opustite. Svi koji su u vezi ili braku uživaće u lepim planovima za budućnost. U jednom periodu, krajem leta, obratite pažnju na komunikaciju i izbegavajte tajne veze.

Lav

Sigurno ovog leta nećete biti usamljenji. Ljubav vas čeka. Biće dosta avantura, ostvarenje želja, ali blagi oprez na to sa kim ulazite u emotivne veze i razmotrite sve aspekte jednog odnosa. Za vreme retro Venere dobro razmislite o svemu.

Devica

Vi ćete biti opušteni. Više ćete se odmarati i prijaće vam opuštanje u svakom pogledu. Zauzetima će se javiti mogućnost iznenadnog ulaska u tajne veze ili ćete neki odnos kriti jer će se to od vas očekivati.

Video: Mesečni horoskop za jun 2023

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA