Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo su 4 najgrublja horoskopska znaka: Budite pripremljeni pred susret sa njima

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njima nedostaje malo šlifa

  • 0
Vikanje iz kola, nepristojno ponašanje Foto: Shutterstock

Kada je reč o najgrubljim horoskopskim znacima, ne misli se na one koji su najzlobniji, jer biti grub i nepristojan nije jednodimenzionalna osobina.

Skala od grubog do slatkog je definitivno klizna skala koja može da ima mnogo različitih značenja, ali pošto svaki horoskopski znak karakterišu različite osobine ličnosti, logično je i da je svaki od njih na drugom delu te skale.

Otud "Your Tango" izdvaja i četiri najgrublja horoskopska znaka u astrologiji, prema sklopu njihovih osobina ličnosti.

Diskriminacija na poslu, vikanje ogovaranje, radnici šef Foto: Shutterstock

1. Jarac

Grubost Jarčeva dolazi od njihovog preteranog samopouzdanja. Njihov ego može da postane toliko "naduvan" da ne mogu a da ne gledaju sa visine na sve ostale oko sebe. Čak i kada aktivno ne pokušavaju da budu nepristojni, i dalje mogu da ispadnu neverovatno snishodljivi.

Jarac je poznat po tome što je voli da komanduje i kontroliše. Jednom kada uđe u taj prostor, ima tendenciju da se pretvori u veoma arogantnu osobu punu sebe. Ako pokušate da mu kažete da prestane sa time, očekujte da ćete se susresti sa super nepristojnim Jarcem.

2. Blizanci

Ako ne vidite stvari na njihov način ili pokušavate da se sukobite sa njima, očekujte da će vam uzvratiti sa izvučenim kandžama. Jedna stvar koja Blizance zaista čini jednim od najgrubljih horoskopskih znakova je to što mogu da budu potpuno ljubazni prema nekome pre nego što se u potpunosti okrenu protiv iste osobe i pokažu svoje prave boje.

Ljut muškarac, ljutnja, bes Foto: Shutterstock

3. Bik

Bik nije grub u tradicionalnom smislu, ali može da bude zastrašujući. Ljudima je teško da se suprotstave Biku jer ne shvataju koliko zli mogu da budu sve dok ne dođu u situaciju u kojoj moraju da se suprotstave jednom Biku.

Jedna od stvari koja Bikove čini posebno uvredljivim je to što oni takođe imaju tendenciju da nisu svesni koliko su zaista grubi. Kada ih prozovete zbog nepristojnog i nepoželjnog ponašanja, oni se okreću i okrivljuju vas što ste ih naterali da se ponašaju na ovaj način.

4. Lav

Lavova grubost dolazi od toga koliko su agresivni. Iako ljudi svakako cene njihovu iskrenost, kada su agresivni sa ciljem da iznesu neku svoju poentu, to može na kraju da deluje veoma neprijatno.

Lav je i uvek je bio vođa čopora. Pošto uvek govore ljudima šta da rade i daju savete, logično je da se njihovo samopouzdanje može pretvoriti u agresivnost i grubost. Ne pokušavaju uvek da budu drski, ali samo zato što se ne trude - ne znači da nisu nepristojni.

(Telegraf.rs)

Video: Mesečni horoskop za jun 2023

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA