Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. JUN: Bik ima inicijativu u ljubavi, Vaga je vatrena

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Foto: Pixabay/4924546

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Prijaju vam nečije reči, ali niste sigurni koliko je priča istinita. Daćete sebi vremena da razmislite. Ako je u pitanju poslovna ponuda, ne zatrčavajte se. Neko preuzima inicijativu i pokazuje vam da je zainteresovan. Zbunjeni ste.

BIK

Pravih reči se setimo onda kada je situacija već prošla. Zato vi u kontaktu sa saradnicima prvo napravite koncept, pa tek onda istupite sa predlozima. Na taj način ćete uspeti da se setite svega što je neophodno. Voljenoj osobi prija vaša inicijativa.

BLIZANCI

Danas imate bitan razgovor i i te kako ćete umeti da budete diplomatski nastrojeni u komunikaciji i pokazati sagovorniku da ga pažljivo pratite. Sve vi umete, samo kada hoćete. Pošto je već tako, isti modus ponašanja primenite i sa partnerom.

ljubav, horoskop, par Foto: Pixabay

RAK

Sakupljate sve šta vam je potrebno od informacija ili dokumentacije i pripremate se za ozbiljan poslovni sastanak. Ako želite da sa nadređenom osobom razgovarate o nečemu - koristite prvi deo dana za tako nešto. Danas malo vremena za ljubav.

LAV

Sjajna prilika da poslovnu tematiku privedete kraju ili da zaršite obavezu koju već danima vučete. Ako vas drugi budu ometali primedbama, jasno ćete im staviti do znanja da trenutno nemate vremena za njih. Primećujete poglede zainteresovanih.

DEVICA

Konačno možete da kažete da su vam neke stvari jasnije i da vam se vratila sposobnost organizacije i analize. Čini vam se da ste propustili bitne stvari, i danas ćete se tome posvetiti. Uspećete da posvetite pažnju dragim ljudima jer imate dovoljno energije.

Video: Mesečni horoskop za jun 2023

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA